Soluții de afișaj pentru Retail

Sunteți gata să vă creșteți vânzările?

*Afișați știri despre promoțiile sezoniere pe ecrane UHD instalate la intrarea în supermarket. Cu rezoluție Ultra HD și caracteristici anti-orbire, ecranele pe care le integrăm în soluții sunt operate de la distanță și pot oferi clienților informațiile potrivite la momentul potrivit. 

*Transmiteți informații expunând pe pereți sau pe stâlpi, în zone neexplorate anterior. Folosim acum produse care se integrează perfect în imaginea ambientală.

*Amplasați ecrane mobile în magazin, informându-vă clienții cu privire la aspecte care țin de prevenție în domeniul sanitar, comunicându-le în același timp măsurile de siguranță pe care le luați dvs. în cadrul supermarketului pentru protecția angajaților și a clienților dvs. În asemenea situații, folosim ecrane cu rezoluție Ultra HD și o luminozitate ridicată de 700 de niți, mesajele transmise fiind remarcate ușor.

*Integrați ecrane în kioskurile de la intrare, pe care puteți expune informații care să-i ghideze pe clienți. Avem clienți pentru care am integrat ecrane cu luminozitate de 4000 nits care afișează imagini vizibile chiar și în condiții de luminozitate ambientală ridicată.

Pentru sediile de referință ale magazinelor de lux,

Clienții noștri aleg ecrane pe care imaginile transmise ajută la consolidarea mărcii lor. Sunt acțiuni dincolo de simplul proces de vânzare. Clienții care vizitează aceste spații au un interes real pentru mărcile respective, iar cei care administrează aceste afaceri își doresc să-i impresioneze vizual. Se aleg ecrane de 75” care se instalează în vitrină, având o luminozitate de până la 4000 nits și calitate UHD a imaginii. Acest afișaj oferă claritate materialelor afișate, atrăgând atenția publicului chiar și într-un mediu luminos și chiar și atunci când privitorul poartă ochelari de soare polarizați. Acestor caracteristici performante li se adaugă eficiența energetică ridicată, ceea ce implică costuri reduse de management, așa că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la întreținere! Prin designul său cu spatele plat și suporturile de perete dedicate, aceste produse ajută la utilizarea mai eficientă și estetică a spațiului. Se pot monta și ecrane spate în spate, astfel încât informația să fie vizibilă atât în vitrină, clienților din exteriorul magazinului, cât și în interiorul magazinului. Gestionarea conținutului și controlul afișărilor multiple este foarte simplu, echipamentele având porturile RJ45 și RS-232C.

Filmul LED transparent poate transforma exteriorul banal al oricărei clădiri într-o fațadă media elaborată, adăugând un aspect definitoriu spațiului. Deoarece are o transparență de 53%, Filmul LED transparent se confundă în mod natural în fundal atunci când LED-ul este stins. Densitatea pixelilor permite afișarea unor detalii minuțioase. Este posibil să comutați între modurile transparent și semi-transparent, creând în cele din urmă efecte vizuale artistice pe afișaj. Deoarece filmul are o luminozitate de 2.100 nits, conținutul de pe ecran poate atrage atenția trecătorilor fără efort, chiar și în plină zi. Filmul LED transparent autoadeziv poate fi aplicat pe suprafețele de sticlă existente în doar câțiva pași simpli, transformând aceste zone în panouri digitale atrăgătoare, care vor determina trecătorii să întoarcă capetele. Este doar o chestiune de timp pentru ca magazinul dvs. să devină o operă de artă!

Restaurantele și fast-food-urile de asemenea se adaptează vremurilor.

Ecrane pentru exterior, cu luminozitate 4000 nits transmit vizitatorilor care se apropie de intrare salutul și mesajul de întâmpinare. Având afișaj ultra bright, culori vii chiar și în bătaia directă a soarelui, sunt certificate IP56 pentru a rezista în exterior, aceste echipamente de semnalizare sunt folosite și pentru afișarea meniului. Sunt ușoare și pot fi instalate în varianta single display sau în varianta de ecrane multiple. Acest mod de semnalizare, modelează experiențe memorabile pentru clienți adăugând o notă personală.

Este important să țineți legătura cu clienții existenți și este vital să atrageți și clienți noi. Atrageți atenția trecătorilor afișând în vitrină promoții și reclame pline de viață . Asemenea soluții folosesc și clienții care administrează stații de benzină. Pe lângă soluțiile de semnalizare deja menționate, în aceste locații se mai montează ecrane de exterior de dimensiuni mari, cu luminozitate de 5000 nits, care se folosesc de multe ori pentru a închiria spațiul advertorial. Întreținerea lor este simplă, nu necesită instrumente speciale pentru înlocuirea unui modul LED sau a unității de alimentare. Sunt și clienți care optează pentru montarea acestor ecrane pe colț, în unghi de 90 grade.  

Display tactil de exterior de dimensiuni mici, gen 21.5”, 1600 nits, cu IP 66, sunt instalate la îndemâna vizitatorului, astfel încât acesta să-și obțină informațiile de care are nevoie prin simpla atingere a ecranului. Sunt folosite și pentru a prelua comenzi sau, de multe ori, în cadrul stațiilor de încărcare electrică a autovehiculelor. 

Servicii similare

Soluții audio-video

Momentul este crucial, angajații cu muncă de birou din întreaga lume caută modalități mai eficiente ...

Detalii
Soluții Digital Signage pentru birourile corporative

Primele soluții de Digital Signage pe care le-am integrat cu ani în urmă au fost pentru clienții noș ...

Detalii
Soluții de Videoconferință pentru spații de orice dimensiune

Avem experiență cu soluții de conferințe video de înaltă calitate, ușor de utilizat, pentru toate di ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.