Soluții de Videoconferință pentru spații de orice dimensiune

Nu faceți arhitectura soluțiilor de videoconferință la întâmplare.

Nu știți cum să începeți? 

Cereți-ne ajutorul, iar inginerii noștri vor face planurile pentru a vă echipa sala de ședințe, orice dimensiune ar avea, cu soluția perfectă de videoconferință. Colegul nostru vă va adresa câteva întrebări, cum ar fi:

  • Care este platforma de video-conferință pe care organizația dvs. o folosește cel mai frecvent?
  • Care sunt dimensiunile spațiului pe care doriți să-l amenajați ? 
  • Ați prefera o soluție prin intermediul unui dispozitiv de videoconferință dedicat sau al unui computer din sala de ședințe?

 

Amenajăm spații indiferent de dimensiune, de la cele foarte mici, cu dimensiuni cât o cabină telefonică, la unele în care încap 6 persoane, apoi pot fi săli medii cu capacitate 12-16 persoane, sau săli mari pentru 20 sau mai mult de 20 de persoane. 

Videoconferința este mai populară decât oricând, așa că, în mod firesc, companiile investesc în reorganizarea birourilor pentru a se adapta la aceasta. A avea echipamentul potrivit este cheia succesului. 

Top 3 cerințe ale clienților noștri sunt:

1. Livrare rapidă

2. Instalare rapidă

3. Experiență de utilizare și de management a soluției ușoară

Economisiți timp conectându-vă cu un singur click de la evenimentul  integrat în calendar. Sau, în sala de ședințe, vă veți alătura evenimentului sau veți apela cu o singură atingere a dispozitivului de videoconferință . Cu software-ul optimizat pentru sala dvs., devine simplu, igienic, fără probleme. 

Soluțiile noastre sunt foarte ușor de folosit de către utilizatori, anihilând temerile IT-ului că soluțiile noi ar putea fi o povară prin numărul de solicitări de suport pe care le–ar putea primi. 

Echipamentele au funcții prin care reglează automat camera și se concentrează pe oricine vorbește, se fac optimizări audio sau reglează inteligent luminozitatea.

PS.: Știați că 73% din întâlnirile de afaceri implică 2-4 persoane?

Servicii similare

Soluții audio-video

Momentul este crucial, angajații cu muncă de birou din întreaga lume caută modalități mai eficiente ...

Detalii
Sistemele de conferință audio-video

Sistemele de conferință audio-video sunt soluții tehnice care permit comunicarea în timp real între ...

Detalii
Soluțiile IT pentru comunicare și lucru în echipă

Soluțiile IT pentru comunicare și lucru în echipă sunt esențiale pentru orice afaceri care doresc să ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.