Căști Profesionale pentru lucrul la birou

Toate căștile. Toate formele. Toate mărimile.

Fiecare are propriile preferințe. Vă place să păstrați contactul? Alegeți unul dintre modelele cu fir. Preferați libertatea de a vă roti cu scaunul? Încercați unul dintre modelele noastre wireless.

Tehnologia noastră va crește eficiența platformei dvs. de întâlniri virtuale, datorită căștilor certificate pentru apeluri de calitate profesională și conexiunii extrem de stabile. În plus, configurarea este extrem de simplă.

Știm că, uneori, la ședințele hibride, vă faceți auzit cu greu . Cu tehnologia de apeluri a producătorilor pe care ii reprezentam, lideri la nivel mondial, vă garantăm că zgomotul de fundal va dispărea din apelurile dvs.

Căștile și boxele noastre sunt utilizabile pe un orizont lung de timp și sunt compatibile cu toți clienții softphone și web, de la Microsoft Teams la Mitel.

Utilizarea de către angajați a unor dispozitive optimizate și fiabile, care se integrează perfect în platforma dvs. UC, este esențială pentru asigurarea productivității, a calității sunetului și pentru reducerea problemelor tehnice. Dispozitivele propuse de noi sunt testate de producători în lucrul cu un număr mare de platforme .

Căști profesionale pentru call-center

Produsele din această categorie oferă utilizatorilor o experiență armonioasă indiferent de platforma dvs. de lucru. Agenții, indiferent dacă se află în call-center sau pe canapeaua de acasă, se pot concentra pe ajutarea clienților . Aceasta înseamnă clienți mai mulțumiți și call-center mai eficient.

Gama de produse este imensă. Fiecare produs oferă durabilitate și confort, precum și o calitate remarcabilă a apelurilor.  

S-ar putea să aveți cei mai buni agenți din lume, dar, fără un sunet excelent, talentul lor se irosește. Datorită microfoanelor puternice și difuzoarelor remarcabile, agenții beneficiază de claritate, o adevărată superputere.

Servicii similare

Soluții audio-video

Momentul este crucial, angajații cu muncă de birou din întreaga lume caută modalități mai eficiente ...

Detalii
Soluții de Videoconferință pentru spații de orice dimensiune

Avem experiență cu soluții de conferințe video de înaltă calitate, ușor de utilizat, pentru toate di ...

Detalii
Sistemele de conferință audio-video

Sistemele de conferință audio-video sunt soluții tehnice care permit comunicarea în timp real între ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.