Soluții audio-video

Soluții audio-video

Momentul este crucial, angajații cu muncă de birou din întreaga lume caută modalități mai eficiente de a lucra și de a colabora într-o lume hibridă și investesc pentru a-și îmbunătăți dispozitivele de acasă. Spațiile de birouri tradiționale sunt reconfigurate pentru a sprijini munca și colaborarea hibridă, cu accent pe soluțiile și aplicațiile video destinate sălilor de ședințe.

Am selectat soluții de videoconferință de top, camere, căști și software care permit clienților noștri să ofere aceleași condiții de întâlnire și participanților care nu se află în sală. Un ecosistem complet de dispozitive, software și servicii digitale pentru a crea experiențe premium pentru angajați, pentru a spori productivitatea forței de muncă și pentru a le oferi clienților o gestionare mai simplă și o securitate mai bună.

Servicii similare

Soluții de afișaj pentru Retail

Cu o gamă largă de mijloace de semnalizare, supermarketurile “inteligente” se străduiesc să ofere ge ...

Detalii
Soluții de Videoconferință pentru spații de orice dimensiune

Avem experiență cu soluții de conferințe video de înaltă calitate, ușor de utilizat, pentru toate di ...

Detalii
Sistemele de conferință audio-video

Sistemele de conferință audio-video sunt soluții tehnice care permit comunicarea în timp real între ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.