Soluții Digital Signage pentru birourile corporative

Și în afaceri, prima impresie e esențială.

Uneori, primele impresii se formează în momentul în care clientul intră în holul principal al companiei, loc în care, dintr-o privire, poate obține o primă informație asupra identității și viziunii companiei. Ecrane mari amplasate pe peretele din spatele recepției  transmit vizitatorilor un călduros mesaj de întâmpinare. De asemenea, în acest spațiu vizitatorul are acces ușor la informații cu privire la evenimente sau planul etajului. Clienții le folosesc și pentru a reda material media artistic. Ecranele pe care le folosim afișează culori reale,  prevenind distorsiunea imaginii și oferind vizualizare cu unghi larg.

Pentru clienții care preferă comunicarea virtuală, putem să instalăm  sisteme de semnalizare transparente OLED cu touch care se integrează cu cele mai sofisticate medii de lucru. Au un sistem prin care spațiul ascuns din spatele lor este luminat, rezultând o integrare armonioasa cu mediul înconjurător. Răspund la atingere, oferind  potențial pentru diverse aplicații în care sunt necesare interacțiuni cu clienții. 

Videowall-urile sunt deja populare în spații publice. Cu rama foarte subțire, ecranele vin cu o tehnologie care permite calibrarea ca proces care nu necesită echipament special de instalare.

Experiența noastră continuă cu instalări și în alte spații de activitate ale acestor clienți: în săli de întâlnire, în birouri, în zone open-space. 

De mare importanță este amenajarea cu un sistem de afișare stabil a camerelor de monitorizare și control. Acestea  servesc ca spațiu din care se monitorizează și se controlează potențialele situații de criză. Pentru aceste camere, asamblăm ecrane de dimensiuni mari, al căror spațiu de afișaj poate fi împărțit și imaginile pot fi clasificate după nevoia utilizatorului. Asemenea sisteme au procesor de imagine pregătit să lucreze cu aplicații AI. Clienții au ales și ecrane ultra-wide pentru posturile de lucru individuale din aceste camere.

Servicii similare

Soluții audio-video

Momentul este crucial, angajații cu muncă de birou din întreaga lume caută modalități mai eficiente ...

Detalii
Soluții de afișaj pentru Retail

Cu o gamă largă de mijloace de semnalizare, supermarketurile “inteligente” se străduiesc să ofere ge ...

Detalii
Soluții de Videoconferință pentru spații de orice dimensiune

Avem experiență cu soluții de conferințe video de înaltă calitate, ușor de utilizat, pentru toate di ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.