Laptopuri de gaming

Jocul tău favorit la un click distanță

  • Overclocking pentru procesoarele Intel seria K, plăcile grafice NVIDIA și memorie XMP.
  • Management al setărilor cu privire la parametrii termici, se poate crea un profil al jucătorului.
  • Gestionare centralizată a întregii biblioteci de jocuri.
  • Oferă numeroase setări audio preconfigurate și permite utilizatorilor să-și creeze propriile profiluri personalizate. Indicator vizual al sursei sunetului, oferindu-le utilizatorilor un avantaj în jocuri. 

Majoritatea jucătorilor, inclusiv cei începători, aleg laptop-uri de gaming feroce, concepute pentru jocuri intense și multi-tasking. Laptopuri de 13”, 15”sau 17”, puternice, cu design sofisticat sunt potrivite indiferent unde le folosesc jucătorii. Configurate cu procesoare Intel din cea mai nouă generație, cu ultimele modele de placi NVIDIA GeForce vin cu avantaje tehnice și cu prețuri accesibile. 

 

Fluiditate, realism și o experiență captivantă

Indiferent dacă jucați, transmiteți videoclipuri sau lucrați la proiecte care consumă mult din capacitatea procesorului, laptopurile de gaming vă oferă fluiditate, realism și o experiență captivantă. Unghiul larg de vizualizare conferă o imersiune mai profundă. Putem amplifica experiența accesorizând laptopul cu un display, cu căști, mouse, tastatură, amplificatoare grafice sau rucsac, dedicate jocurilor. 

La noi își finalizează căutarea și jucătorii care vor un laptop subțire fără să sacrifice performanța.

Experiența pe care o asigură ecranul în timpul jocului pe laptop este crucială pentru imersivitatea de care te poți bucura. Din acest motiv, am căutat laptopuri cu panel care să ofere o rată de reîmprospătare de 144 Hz sau chiar de 300 Hz. Acestea sunt incredibil de rapide, oferind cele mai realiste imagini în timpul secvențelor de acțiune rapidă, care sunt esențiale pentru jucătorii competitivi. În mod alternativ, panoul OLED 4K este excepțional pentru jucătorii care acordă prioritate celei mai strălucitoare, vii și profunde calitate a imaginii față de performanța de mare viteză. Configurația OLED 4K include și tehnologia Tobii Eye Tracking. Au plăci de bază care asigură performanță în timpul sesiunilor de joc maraton.

Servicii similare

Laptopuri de gaming

Produsele sunt gândite pentru clienții care doresc cea mai bună experiență de joc posibilă pe Windo ...

Detalii
Laptopuri și Tablete Rugged

Munca te duce la unele dintre cele mai extreme condiții din lume, astfel noi vă căutăm cele mai robu ...

Detalii
Dispozitive pentru creatorii de conținut vizual

În era digitală, “contentul” este la mare preț. Evoluția utilizării aplicațiilor de social-media a f ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.