Dispozitive pentru creatorii de conținut vizual

Dispozitive pentru creatorii de conținut vizual

În era digitală, “contentul” este la mare preț. Evoluția utilizării aplicațiilor de social-media a făcut ca imaginile sau materialele video care captează atenția să devină factori cheie în posibilitățile de a atrage consumatorii.

 

Creatorii de content vizual au ajuns la mare cerere. Fotografilor, graphic-designerilor, UI/UX-designerilor, specialiștilor în grafică video, artiștilor le plac produsele atractive din punct de vedere vizual. Un produs care este estetic îmbunătățește experiența creativă.

Astăzi, le putem oferi clienților noștri echipamente performante pentru a-i susține în activitățile creative. Selectăm din portofoliul Dell Technologies, HP, Lenovo, Apple, etc. produse cu avantaje tehnice cum ar fi puterea, versatilitatea, configurabilitatea și capacitatea de utilizare.

Când căutăm un produs potrivit, ținem cont de faptul că sunt faze în care designerii tind să fie mai colaborativi, lucrând în echipe mai mari pentru a face brainstorming. Apoi sunt etape în care preferă să lucreze independent, etape în care au nevoie să se bazeze pe software-ul potrivit. Apoi, partajează fișiere mari prin serviciile Cloud. Partajează fișiere pentru recenzii de la colegi, manageri și clienți pentru a obține feedback. Căutăm produsul care să-i susțină în etapele de mai sus, dar și în momentele în care au nevoie să facă randări sau în faza în care vor avea nevoie să publice „produsul” final. 

Pentru un specialist în arta fotografică pachetele tradiționale asociază laptop + tabletă grafică + aplicație de editare foto – video + cameră foto, obiective foto. Astăzi, cu tehnologia disponibilă la partenerii noștri, producători de top, avem soluții pentru laptop:

*cu grafică NVIDIA și procesoare Intel Xeon care permit editarea fără întreruperi și randarea fișierelor 

*convertibil, cu balamale care permit întoarcerea ecranului la 360 grade, îmbinând confortul unui laptop cu convenabilitatea utilizării unei tablete și luxul unor moduri suplimentare, flexibile de prezentare

*cu tehnologie a ecranelor care asigură precizie când se folosește un creion cu care se lucrează de obicei pe tableta grafică și dă utilizatorului o senzație naturală, ca și când ar folosi un creion tradițional pe hârtie

Produsul potrivit le asigură clienților noștri viteză când editează fișiere Adobe® Photoshop® și Lightroom®, flexibilitatea pentru a edita oriunde, oricând, fără a compromite performanța completă, posibilitatea de a edita fotografiile așa cum arătau prin obiectiv, cu culori vibrante echivalente produsului fotografiat, interacțiune intuitivă cu fotografiile folosind creionul și atingerea tactilă.

 

 

Design

Pentru un Grafic-Designer

Căutăm produsul analizând modul în care lucrează clientul:

*Schițează conceptul de design cu creion/hârtie

*Recreează în Photoshop®

*Asamblează fișierele de producție finală și le expediază către client 

În acest caz, selectăm un laptop cu configurație în care asociem unui procesor de nivel profesional ridicat placa grafică performantă, asociere care să asigure editarea sau randările fără probleme, un display 4K care să confere acuratețe culorilor și să facă opera graficianului să pară reală. În plus, convertibilitatea laptopului va asocia confortul utilizării unui laptop cu convenabilitatea unei tablete când vrem să arătăm lucrarea și altora.De asemenea, sunt apreciate de clienți afișaje cu culori precise pentru o mai bună vizualizare a conceptelor. Un ecran de 27" va permite vizualizarea simultană a mai multor componente de design.

 

Pentru UI/UX designeri

Acești clienți creează și întorc pe toate părțile aspectele funcționale dar și artistice ale interfețelor către utilizator. Se concentrează pe aplicații web, pe aplicații mobile și software. 

Pentru munca lor le propunem echipamente cu performanță ridicată pentru a face mai multe sarcini simultan sau pentru a edita fișiere în toate aplicațiile.

Laptop :

*cu grafică NVIDIA și procesoare Intel Xeon care permit editarea fără întreruperi și randarea fișierelor 

*convertibil, cu balamale care permit întoarcerea ecranului la 360 grade, îmbinând confortul unui laptop cu convenabilitatea utilizării unei tablete și luxul unor moduri suplimentare, flexibile de prezentare

*cu tehnologie a ecranelor care asigură precizie când se folosește un creion cu care se lucrează de obicei pe tableta grafica și da utilizatorului o senzație naturală, ca și când ar folosi un creion tradițional pe hârtie

Acesta asigură flexibilitatea de a edita oriunde, oricând, fără a compromite performanța , interacțiune intuitivă cu fotografii, folosind creionul și funcția tactilă, viteză în etapele de proiectare, testare și iterare mai rapidă în întreaga suită Adobe. De asemenea, sugerăm asocierea cu un display pentru o mai bună vizualizare a conceptelor pe afișaj cu ecrane de înaltă rezoluție.

 

 

Pentru un editor de materiale video și de grafică în mișcare

Acestui client îi propunem un echipament pe care să descarce materialele video înregistrate și apoi să le aplice efecte vizuale. De asemenea, pentru editare îl ajută dacă lucrează cu mai multe ecrane. 

Stația de lucru selectată e configurată cu placă grafică și procesoare de mare putere care să susțină fluxuri de lucru intensive cu grafica 3D în mișcare. O putere de procesare care să susțină lucrul fără probleme când trece din aplicații CAD 3D la randări și simulări. 

Cu aceste echipamente se reduce timpul din etapele de randare. Procesarea multi-core permite editarea materialului video 4K.

De asemenea, pentru toate aceste produse selectăm caracteristici avansate de securitate.

 

Pentru artiști creatori de ilustrații și personaje, clienți care combina arta cu imaginea digitală, am găsit dispozitive care oferă experiență intuitivă cu stiloul pentru a face activitatea creativă extrem de interactivă. Echipamente au tastele de comandă rapidă care simplifică acțiunile, cum ar fi modificarea grosimii liniilor. Tastatura detașabilă rămâne activă atunci când este deconectată pentru a permite lucrul simultan atât cu stiloul cât și cu tastatura. Asociat cu un ecran cu afișaj 4K favorizează productivitatea acestor artiști, permițându-le să lucreze de oriunde.

Servicii similare

Desktop Business

De ce preferă utilizatorii desktop-urile și care sunt cerințele principale ale utilizatorilor care l ...

Detalii
Laptopuri

Înainte de a vă sugera un produs, identificăm nevoile muncii dvs. în noul mod de lucru. Nevoile impl ...

Detalii
Laptopuri de gaming

Produsele sunt gândite pentru clienții care doresc cea mai bună experiență de joc posibilă pe Windo ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.