Laptopuri și Tablete Rugged

Laptopuri și Tablete Rugged

În Producție
În mediile de producție, mașinile și sistemele de producție trebuie să funcționeze.
Indiferent dacă mediul dumneavoastră implică procese automate sau manuale, condițiile se pot dovedi adesea dezastruoase pentru computerele obișnuite. Căldura, praful, vibrațiile și căderile accidentale pot cauza întârzieri în producția și expedierea mărfurilor. Cu computerele tip rugged, reduceți acest risc și liniile de producție funcționează fără probleme, iar dvs. vă focusați pe profitabilitate.

Având în vedere mediul acesta în care lucrurile se întâmplă rapid, am selectat echipamente ușor de încorporat în procesele dumneavoastră de producție pentru a vă asigura că datele critice sunt securizate și sarcinile sunt executate după cum este necesar pentru eficientă şi producție  profitabilă.

Tablete ușoare, cu o greutate de numai 1.3 kg, accesorizate cu mânere opționale sau cu docking –uri care să vă asigure maximum de mobilitate. Au conectivitate optimizată pentru a vă garanta conexiunile în timpul celor mai critice sarcini. 
Docking-uri care, odată întorși la birou, vă permit conectarea diferitelor periferice, acces la rețea și încărcarea tabletei. Docking-uri pentru utilizare remote.
Tastatura conforma standardului IP-65 .
Stilou Stylus cu autoalimentare.
Accesorii pentru transport.
Cabinete care permit încărcarea în siguranță a mai multor tablete și permit conectarea lor la rețea.  


Laptopuri 14” rezistente la șocuri, vărsări de lichide, vibrații  
- integrând tehnologia Quadcool Thermal Management funcționează perfect în condiții de temperatură extremă 
- interfețele cu ușiță fizică pentru protecție la praf, apă
- tehnologie dual hot swap battery
- tastatură cu retro iluminare customizabilă, rezistentă la vărsarea de lichide 
- opțiuni de securitate Smart Card Reader/ FingerPrint Reader
- performanță obținută din integrarea celor mai noi generații de procesoare Intel, configurabile opțional cu plăci grafice NVidia T500, conectivitate cu capabilități 5G și Wifi 6E, GPS dedicat, display cu luminozitate până la 1100 nits, care asigură vizibilitate în condiții de lumina naturală, afișaj pe care se poate lucra prin atingerea cu mânuși, posibilitatea a–l conecta la periferice performante prin USB-C.
  

Alte domenii de activitate

În Explorări și Extracții Oil & Gas 

Pentru acești clienți, care lucrează în condiții riscante, selectăm laptopuri sau tablete rugged, care să respecte nevoile domeniului de a fi utilizate în mediu cu potențial exploziv: standard ANSI/ISA.12.12.01, CAN/CSA C22.2, ATEX.
Materialele din care sunt fabricate au proprietatea de a absorbi șocurile. Echipamentele sunt încapsulate astfel încât să fie protejate de praf sau lichide și să atingă nivelul impus de IP65.
Avem în această selecție inclusiv cel mai mic laptop complet rigidizat, capabil 5G ( 13”), cu ecran cu luminozitate de până la 1400 nits.

Domeniul Militar
Utilizatorii din comunitatea militară se bazează pe tehnologie pentru a transfera date critice rapid și în siguranță – adesea în medii extreme, austere și provocatoare. Defecțiunea echipamentului poate pune viața în pericol iar timpul de nefuncționare nu este o opțiune. Agențiile de apărare din întreaga lume își pun încrederea în laptopurile și tablete cu caracteristici extrem de robuste cerute de standardele de testare MIL-STD-810G/H, intrare protecție IP65 și opțiuni multiple de mobilitate pentru a vă menține conectat în timpul acțiunilor.

Domeniul protecției civile, al intervențiilor după dezastre naturale
Fie că este vorba despre sprijinirea cetățenilor după un dezastru natural, urmărirea unor fugari periculoși sau introducerea sateliților în spațiu, avem soluții de mobilitate suficient de puternice pentru analiza și analiza datelor și suficient de flexibile pentru a face față rigorilor. Notebook-uri robuste care sunt concepute special pentru a fi versatile. Cu funcții robuste pentru a rămâne operațional pe teren, cum ar fi bateriile duble înlocuibile când se încălzește una din ele, pentru utilizare continuă și protecție împotriva elementelor precum praful și umezeala.
E ușor să rămâneți conectat oriunde cu bandă largă mobilă și GPS integrate.

Transport și Logistică
Dacă afacerea dvs. presupune sa mențineți oamenii sau mărfurile în mișcare, trebuie să o faceți cu eficiență și fiabilitate pentru a evita nemulțumirea clienților și scăderea profiturilor. Echipamentul pe care îl folosiți zilnic este de o importanță vitală pentru a ne asigura că acele bunuri și persoane sunt transferate în siguranță. Mediul acesta de lucru necesită un produs fiabil, securizat, robust, ușor de folosit pentru a vă menține avantajul competitiv prin livrarea la timp, conform așteptărilor.

Service și mentenanță pentru autovehicule, diagnoză în clădirea auto-service-ului sau un proces pe teren (schimbarea unei pompe hidraulice în condiții de zăpadă și ger), servicii pentru unități de aer condiționat pe acoperișuri, în condiții de temperatură ridicată, și în multe alte domenii și situații obiectivul nostru este să găsim produsele cu care să obțineți satisfacția clienților dvs.

Servicii similare

Computere Industriale

Produsele selectate de noi pentru soluții în mediu industrial răspund nevoilor de infrastructură so ...

Detalii
Soluție asortată pentru fiecare client

Se accelerează transformarea digitală, astfel ne informam despre modul în care fiecare persoană folo ...

Detalii
Desktop Business

De ce preferă utilizatorii desktop-urile și care sunt cerințele principale ale utilizatorilor care l ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.