Stații Grafice

Stații Grafice

Când selectăm produsele din acest portofoliu, ne concentrăm pe putere, performanță, fiabilitate. Producătorii pe care îi reprezentăm sunt lideri în industrie, combinând componentele de top cu designul inovator, obținând sisteme care să facă față sarcinilor de lucru cele mai solicitante. 

Cheia pentru  performanța acestei game de produse este capacitatea de a răci componentele. 

Partenerii noștri au dezvoltat echipamente de încredere care fac față sarcinilor de lucru lungi, echipamente cu  design revoluționar, în care procesoarele și plăcile grafice oferă performanță maximă fără a fi impactate de supraîncălzirea componentelor.

 

Indiferent dacă utilizatorii sunt arhitecți, designeri de produse sau dezvoltatori de software, că lucrează în domeniul financiar sau în cel medical, ori că sunt ingineri, cu toții au nevoie de echipamente performante, puternice, produse de încredere, ușor de utilizat. Stațiile grafice suportă un număr uluitor de configurații posibile. Combinând  designul inovator cu cele mai avansate procesoare Intel® Core™ sau Xeon® și GPU-uri profesionale NVIDIA®, stațiile grafice oferă utilizatorului cea mai bună experiență posibilă pentru a-și transforma ideile în realitate. Echipamentele au suport extins pentru tehnologii precum AI și AR/VR, precum și instrumente software pentru optimizarea performanței. Partenerii pe care îi reprezentăm produc și ambalează responsabil echipamentele pentru a reduce emisiile de carbon fără compromiterea calității.

Între produsele din aceasta categorie, avem  cea mai mică stație grafica, cu un volum total mai mic de un litru. Oferă performanțe fără compromis într-o carcasa care este cu 96% mai mică decât un desktop tradițional. Asamblată cu cele mai noi procesoare Intel Core și grafică profesională NVIDIA, acest sistem oferă suport pentru o gamă largă de accesorii și permite conectarea cu până la șase ecrane independente. Echipament ideal pentru a satisface nevoile din arhitectură și inginerie, finanțe, asistență medicală, educație STEM și lucru la distanță, această stație de lucru certificată ISV promite enorm, totul într-un pachet de mărimea unei halbe.

 

Pe măsură ce organizațiile cu care colaborăm trec la modul de lucru hibrid sau la cel la distanță, încearcă să minimizeze impactul asupra mediului.

Avem soluții versatile și durabile, potrivite pentru aceste vremuri critice. Produse pentru fluxuri de lucru solicitante cu care se poate economisi spațiul de lucru.

Multe dintre modele sunt concepute  pentru sarcini critice. Configurații cu cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ PRO, Grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3080 și suportpentru surse de alimentare de până la 750W, certificate ISV, pregătite pentru VR oferă performanță la un preț accesibil.

Tot în categoria „cel mai, cea mai” , vă propunem inclusiv stația grafică cu cel mai mare număr de nuclee și frecvențe incredibile cu cele mai noi procesoare Intel Xeon W și grafică profesională NVIDIA. Echipamentul oferă performanțe de vârf pentru arhitecți, designeri, ingineri și profesioniști în domenii creative care împing limitele animației 3D și ale efectelor vizuale. Cu memorie super-rapidă, stocare de ultimă oră, M.2 dual suport direct pe placa de bază, certificare ISV, și răcire avansată, cu sursă interschimbabilă, procesează cu ușurință indiferent că sunt sarcini de modelare complexă sau de realitate virtuală.

Pentru cei care au nevoie de mobilitate, propunem laptopuri cu design elegant care au în interior sisteme puternice, configurate cu procesoare Intel Core din seria H sau HX, grafica NVIDIA RTX A5500 și SSD-uri PCIe Gen4 NVMe Performance pentru cele mai rapide, avansate tehnologii de stocare. Rama îngustă, raport 16:10, ecran cu lumină albastră redusă, Dolby Vision și calibrarea culorilor pentru imagini clare, plus conectivitate 5G supremă, crează combinația perfectă de putere, design ultra-premium și adevărată mobilitate.

Servicii similare

Laptopuri

Înainte de a vă sugera un produs, identificăm nevoile muncii dvs. în noul mod de lucru. Nevoile impl ...

Detalii
Dispozitive pentru creatorii de conținut vizual

În era digitală, “contentul” este la mare preț. Evoluția utilizării aplicațiilor de social-media a f ...

Detalii
Produse cu eficiență energetică îmbunătățită

Producătorii de echipamente cu care lucrăm fac de ani buni eforturi pentru ca, prin soluțiile pe car ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.