REZUMAT - Digitalizarea Proceselor de Afaceri

Cum te ajută ETA2U să automatizezi procesele de afaceri?

Cum să automatizăm împreună procesele de afaceri? În era transformării digitale, s-au scris deja multe despre automatizarea proceselor de afaceri. Deși fiecare companie o abordează ușor diferit, există câțiva factori universali care ar trebui să fie reținuți pentru a implementa rapid îmbunătățiri și, mai presus de orice, pentru a atinge rezultatele și obiectivele scontate. Cu peste 30 de ani de experiență în IT și automatizarea proceselor de afaceri, ETA2U vă oferă servicii complexe și complete de implementare, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Află mai multe detalii!

Această categorie cuprinde elemente precum:

  1. Soluții pentru managementul fluxului de documente

Nu este vorba despre abandonarea proceselor stabilite sau chiar reducerea forței de muncă. De fapt, este vorba despre regândirea strategiei tale, mai ales când vine vorba de procese analogice recurente care te împiedică, pe tine și pe angajații tăi, să vă concentrați pe ceea ce este cu adevărat important – succesul afacerii tale. Specialiștii ETA2U oferă clienților lor soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a fluxului de documente, adaptate specificului fiecărei afaceri.

Află mai multe detalii!

  1. Soluții pentru monitorizarea calității aerului

Proiectul airdata.ro, dezvoltat în colaborare cu Fundația ETA2U și cu sprijinul Primăriei Timișoara, reprezintă o inițiativă de importanță majoră pentru locuitorii Timișoarei. Acesta furnizează în mod transparent și accesibil informații actualizate în timp real privind parametrii de mediu esențiali pentru analiza calității aerului inhalat, cum ar fi PM10 și PM2.5. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii despre proiect și beneficiile acestuia.

Află mai multe!

  1. Soluții pentru telecitirea contoarelor de apă

AquaWAN reprezintă o soluție IoT oferită de ETA2U, completă și inovatoare, automatizată în întregime pentru citirea și comunicarea valorii indexului pentru contoarele de apă. Divizia Innovation, ETA2U, vă stă la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii și pentru a vă sprijini în implementarea acestei soluții tehnologice avansate.

Află mai multe detalii!

  1. Soluții destinate măsurării mărimilor electrice în curent alternativ

PowerSense, o soluție avansată de hardware și software dezvoltată de ETA2U, este dedicată măsurării în timp real a mărimilor electrice în curent alternativ. Această inovație se adresează consumatorilor de joasă tensiune din industrie, oferind o abordare complexă și eficientă. ETA2U vă pune la dispoziție expertiza sa pentru a vă ghida prin beneficiile și implementarea acestei soluții de vârf.

Află mai multe detalii!

  1. Aplicații intuitive pentru gestionarea documentelor

0PAPER reprezintă o abordare inovatoare în crearea unei aplicații sub conceptul 0Paper, oferind o interfață ergonomică și intuitivă ce permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință dosarele și diagramele produselor. Principiile de gestionare a documentelor și conceptul de publicare centralizată într-un punct de lucru stau la baza aplicației 0PAPER. ETA2U vă pune la dispoziție această soluție pentru o gestionare eficientă a documentelor într-un mod intuitiv și accesibil.

Află mai multe detalii!

  1. Soluții pentru vizualizare și interpretare în producție cu un singur click

ZAXSense este componenta de monitorizare a lucrului în progres din ZAXSolution. Monitorizarea în timp real permite managerilor implicați în producție să vizualizeze și să interpreteze starea mașinilor în zona de producție într-un tablou de bord intuitiv. ETA2U vă oferă această soluție pentru a vă optimiza procesele de producție și pentru a facilita luarea deciziilor în mod eficient.

Află mai multe detalii!

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.