REZUMAT - Data Center

Rezumat - Data Center

În cadrul mediului de afaceri contemporan, datele reprezintă o resursă critică și esențială pentru funcționarea optimă și evoluția organizațiilor. Pierderea sau compromiterea acestor date poate avea impacturi semnificative asupra operațiunilor și reputației afacerii.

Cu experiența noastră de peste 30 de ani în această industrie, cu susținerea pe care o avem prin poziția elitista în parteneriatele cu producătorii de top, astăzi implementăm de la soluții pentru extinderea capacității unui server, până la produse care să confere performanță de neegalat, stabilitate și inovație de ultima oră pentru a face față sarcinilor de lucru critice.

În această categorie vei găsi soluții de data center precum:

 • Arhitectură Aliniată Cu Nevoile Fiecărui Client

Fiecare client are cerințe și priorități unice. Înțelegând modelul actual și obiectivele viitoare, inginerii noștri lucrează pentru a dezvolta și alinia o arhitectură personalizată care să răspundă perfect nevoilor fiecărui client. ETA2U oferă clienților săi expertiza vastă a specialiștilor în domeniu, asigurându-se că soluțiile propuse sunt nu doar aliniate cu nevoile actuale, ci și pregătite pentru evoluția viitoare a afacerilor.

Află mai multe!

 • Cloud Back-Up

Echipa de specialiști ETA2U aduce expertiză în implementarea și administrarea soluțiilor de cloud backup, asigurând că datele clienților sunt protejate și disponibile în orice moment. ETA2U oferă clienților săi soluții personalizate de cloud backup, adaptate la specificul fiecărui mediu de afaceri. Inginerii noștri se concentrează pe securitatea și eficiența procesului de backup, contribuind la o experiență de utilizare fără probleme și la protecția integrală a datelor.

Află mai multe!

 • Consultanță IT

Consultanța IT este un serviciu care oferă sfaturi și recomandări experților în domeniul tehnologiei informației cu privire la soluțiile de tehnologie potrivite pentru a rezolva problemele unei afaceri sau a optimiza performanța acesteia.
Consultanții ETA2U sunt specializați în diverse domenii, cum ar fi infrastructura IT, securitatea informației, stocarea datelor, virtualizarea și multe altele. Ei lucrează cu clienții pentru a înțelege problemele acestora și a oferi soluții personalizate care să se potrivească cu nevoile și bugetul afacerii. 

Află mai multe!

 • Departamentul SME (Subject Matter Expert)

Departamentul SME (Subject Matter Expert) în industria IT este un grup de experți în domeniul tehnologiei informației care oferă sfaturi și soluții personalizate pentru afaceri. Ei sunt specializați în diverse domenii, cum ar fi infrastructura IT, securitatea informației, stocarea datelor, virtualizarea și multe altele.

Departamentul SME de la ETA2U poate ajuta afacerile să identifice și să rezolve problemele IT existente, precum și să optimizeze performanța sistemelor IT. De asemenea, experții pot oferi soluții inovatoare pentru a face față provocărilor viitoare ale afacerii.

Află mai multe!

 • Consumul de energie in centrul de date

ETA2U oferă clienților soluții și servicii specializate pentru gestionarea eficientă a consumului de energie în centrele de date. Prin implementarea tehnologiilor avansate și a practicilor de eficiență energetică, ETA2U contribuie la optimizarea operațiunilor, reducerea costurilor și minimizarea impactului asupra mediului în ceea ce privește consumul de energie în infrastructurile IT.

Află mai multe!

 • Experiență în proiectarea data centerelor

Proiectarea unui centru de date necesită atenție sporită la viteza, eficiență, flexibilitate și amploare pentru a satisface cerințele de conectivitate și procesare a aplicațiilor moderne. Este o provocare complexă, unde chiar și mici modificări aparente pot avea un impact semnificativ asupra costurilor și performanțelor. Greșelile de proiectare pot genera întârzieri și costuri neprevăzute în faza de implementare.

ETA2U oferă clienților soluții de proiectare adaptate nevoilor specifice ale afacerii lor, contribuind astfel la eficiență, scalabilitate și performanță superioară în operațiunile centrului de date.

Află mai multe!

 • Furnizori de cloud

Găzduirea în cloud oferă acces la date și restaurare de la distanță, asigurând o protecție solidă împotriva pierderilor de date. Prin intermediul ETA2U, vă aducem cele mai prestigioase opțiuni de furnizori de cloud, garantând performanță și securitate de top.

Furnizori de Cloud oferiți de ETA2U:

 1. Amazon Web Services (AWS): Puterea și scalabilitatea serviciilor AWS pentru a satisface nevoile oricărei afaceri.
 2. Microsoft Azure: Soluții complete pentru infrastructură, aplicații și date, integrate perfect în ecosistemul Microsoft.
 3. Google Cloud Platform (GCP): Performanță și inovație pentru aplicații, analize și machine learning.
 4. IBM Cloud: Servicii cloud enterprise, inclusiv soluții AI și blockchain.
 5. Dropbox: Colaborare și partajare securizată a fișierelor în cloud.

ETA2U vă pune la dispoziție resursele și serviciile oferite de acești giganti ai cloud-ului, garantând astfel o experiență eficientă și sigură în gestionarea datelor dvs. importante.

Află mai multe!

 • High Performance Computing (HPC)

Scopul principal al HPC este de a oferi performanță și scalabilitate superioare pentru aplicații care necesită un efort de calcul ridicat. Aplicațiile HPC se găsesc în diverse domenii, cum ar fi cercetarea științifică, proiectarea produselor, modelarea climatică, simularea de sisteme financiare și multe altele.

ETA2U vă deschide calea către o putere de calcul de înaltă performanță, adaptată nevoilor dvs. complexe. Alegeți să vă depășiți limitele cu soluțiile noastre HPC.

Află mai multe!

 • Kubernetes - sistem open-source de management al aplicațiilor containerizate

Kubernetes, adesea denumit K8s, reprezintă un instrument esențial în gestionarea aplicațiilor containerizate. ETA2U vă aduce beneficiile Kubernetes, oferindu-vă un cadru robust și eficient pentru orchestrarea, automatizarea și monitorizarea aplicațiilor dvs. containerizate.

Află mai multe!

 • Linux - Sistem de Operare Open-Source pentru Servere

Linux este un sistem de operare open-source, utilizat pe scară largă pentru servere și aplicații enterprise. Acesta se bucură de stabilitate, securitate și flexibilitate, fiind una dintre cele mai populare opțiuni de operare pentru servere. Există mai multe distribuții Linux care sunt optimizate pentru utilizare pe servere, dar cele mai populare dintre acestea sunt Ubuntu și Red Hat Enterprise Linux (RHEL).

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de avantajele sistemului de operare Linux, implementate și gestionate de experții ETA2U. Transformați infrastructura dvs. IT pentru a atinge noi nivele de performanță și eficiență.

Află mai multe!

 • Linux LXD

LXD oferă avantaje, cum ar fi o gestionare ușoară a resurselor, o flexibilitate crescută în utilizarea și gestionarea aplicațiilor și un control detaliat asupra securității containerelor. LXD poate fi utilizat pentru a rula aplicații web, aplicații de baze de date sau orice alt tip de aplicație care necesită o separare clară a resurselor. 

Cu expertiza noastră, vă ajutăm să utilizați pe deplin potențialul tehnologiei LXD pentru a rula aplicații web, aplicații de bază de date și multe altele, asigurând o separare clară a resurselor și o performanță optimă. ETA2U, partenerul dumneavoastră în evoluția tehnologică.

Află mai multe!

 • Linux – Docker Portainer

Docker este o platformă de management de containere care permite utilizatorilor să ruleze aplicații într-un mediu izolat și sigur, numit container. Cu Docker Portainer, oferim clienților noștri o interfață simplificată pentru administrarea și monitorizarea containereleor Docker, facilitând implementarea și gestionarea aplicațiilor web, aplicațiilor de bază de date și altor tipuri de aplicații. Descoperiți avantajele Docker cu ETA2U, partenerul dumneavoastră în soluții tehnologice.

Află mai multe!

 • LXD Clustering și Virtualizare

Prin LXD, clienții noștri pot rula mai multe sisteme de operare independente pe aceeași mașină fizică, fiecare beneficiind de propriile resurse și procese. Clusteringul LXD adaugă o dimensiune suplimentară, permițând administratorilor să gestioneze eficient resursele centralizat și să distribuie sarcini între nodurile LXD, îmbunătățind performanța, disponibilitatea și flexibilitatea sistemului. În plus, funcționalitatea de failover asigură continuitatea în cazul în care un nod devine indisponibil. Descoperiți soluții avansate cu ETA2U, partenerul dvs. în tehnologie.

Află mai multe!

 • Serviciile XaaS (Anything-as-a-Service)

Serviciile XaaS (Anything-as-a-Service) reprezintă modalități flexibile de a accesa tehnologii, servicii și infrastructuri prin intermediul internetului, eliminând necesitatea achiziționării și gestionării directe. ETA2U vă pune la dispoziție diverse tipuri de servicii XaaS, oferindu-vă soluții personalizate și eficiente pentru nevoile dvs. Descoperiți cum puteți beneficia de avantajele serviciilor XaaS, simplificând și optimizând operațiunile dvs. de afaceri.

Află mai multe!

 • Xaas (Anything as a Service)

Serviciile XaaS (Anything-as-a-Service) reprezintă o paradigmă revoluționară în care utilizatorii pot accesa tehnologii, servicii și infrastructuri prin intermediul internetului, eliminând nevoia de a achiziționa sau gestiona direct aceste resurse. La ETA2U, specialiștii noștri vă va ghidă în lumea inovației cloud, oferind soluții avansate și personalizate.

Află mai multe detalii!

 • CaaS (Container as a Service)

Serviciul Container as a Service (CaaS) oferit de ETA2U elimină preocupările legate de infrastructura subiacentă și administrarea acesteia. Cu CaaS, utilizatorii beneficiază de acces la tehnologia de containerizare și gestiunea corespunzătoare, permițându-le să-și focalizeze eforturile asupra dezvoltării și implementării aplicațiilor.

Echipa de specialiști ETA2U aduce expertiză solidă în implementarea și gestionarea eficientă a soluțiilor CaaS. Prin intermediul acestui serviciu, clienții beneficiază de abordări personalizate și optimizate, adaptate cerințelor specifice ale proiectelor lor.

Află mai multe!

 • Function-as-a-Service (FaaS)

Arhitectura Function-as-a-Service (FaaS) reprezintă o revoluție în modul în care dezvoltatorii abordează crearea și implementarea aplicațiilor. Cu FaaS, ETA2U oferă clienților acces la funcții codificate ca servicii individuale. Aceste funcții pot fi apelate printr-o interfață de programare aplicație (API), oferind astfel un nivel înalt de abstractizare a infrastructurii subiacente. ETA2U oferă o soluție FaaS care transformă ideile în realitate rapid, eficient și economic, deschizând noi orizonturi pentru inovație și dezvoltare software.

Află mai multe!

 • IaaS (Infrastructure as a Service)

IaaS (Infrastructure as a Service) este un model de serviciu cloud care oferă infrastructura de IT, cum ar fi servere, stocare, rețea și alte componente esențiale, ca un serviciu accesibil prin internet. Acest model de serviciu permite organizațiilor să externalizeze infrastructura IT, eliminând costurile asociate cu achiziționarea, instalarea și întreținerea hardware-ului și software-ului.

Cu serviciul IaaS de la ETA2U, transformați modul în care vă desfășurați activitatea, beneficiind de un partener de încredere pentru gestionarea eficientă și sigură a infrastructurii IT. Contați pe echipa noastră de experți pentru a vă ghida prin procesul de implementare și pentru a vă oferi soluții adaptate la provocările specifice ale afacerii dvs.

Află mai multe!

 • Metal as a Service (MaaS)

MaaS reprezintă o tehnologie de management al infrastructurii IT bazată pe cloud, permitând administrarea și automatizarea serverelor pentru a le furniza ca servicii la nivel de aplicație. Cu ETA2U, beneficiați de avantaje precum flexibilitate, scalabilitate și eficiență, prin reducerea eforturilor manuale și a costurilor asociate.

Află mai multe!

 • Servere

Constrângeri bugetare, resurse umane insuficiente, provocări tehnologice, incapacitatea de a face previziuni, toate aceste provocări sunt sincronizate cu o criză energetică fără precedent. Cu soluțiile ETA2U, vă oferim flexibilitate în implementarea performanței, indiferent dacă este vorba despre Edge, Data Center sau Cloud. Descoperiți cum ETA2U poate transforma provocările în oportunități, oferindu-vă soluții de servere la standarde înalte.

Află mai multe!

 • Soluții de storage

Clienții noștri spun că vor să fie pregătiți , sunt gata să-și automatizeze operațiunile, gata să abordeze amenințările de securitate cibernetică și să obțină control multi-cloud. Credem că  în IT este nevoie de o experiență de stocare continuă și modernă. Descoperă cum specialiștii ETA2U pot transforma experiența ta de stocare într-o soluție eficientă.

Află mai multe detalii!

 • Tipurile de Cloud computing

ETA2U oferă soluții personalizate pentru toate tipurile de cloud, adaptate nevoilor specifice ale organizațiilor. Indiferent dacă alegeți un cloud public, privat sau hibrid, echipa ETA2U vă poate ghida în luarea deciziilor potrivite pentru afacerea dvs. Furnizăm suport și asistență pentru a vă asigura că alegeți o soluție de cloud care să îndeplinească cerințele de securitate, performanță și costuri. Alegeți ETA2U pentru o experiență de cloud computing fiabilă și eficientă.

Află mai multe!

 • Unitatea de alimentare neîntreruptibilă (UPS)

Unitatea de alimentare neîntreruptibilă (UPS) este un component esențial pentru a asigura protecția echipamentelor de server și enterprise. UPS-ul furnizează energie electrică în mod continuu în situații de întrerupere a sursei principale, oferind astfel continuitate în funcționarea echipamentelor. Descoperiți soluțiile oferite de ETA2U pentru a vă asigura că afacerea dvs. beneficiază de protecție și continuitate în situații critice.

Află mai multe!

 

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.