Function as a Service (FaaS)

Function-as-a-Service (FaaS)

Function-as-a-Service (FaaS) este o arhitectură de calcul în care providerii oferă acces la funcții codificate ca servicii individuale, care pot fi apelate prin intermediul unei interfețe de programare aplicație (API). FaaS permite dezvoltatorilor să creeze și să implementeze aplicații complexe fără a se preocupa de infrastructura subiacentă.

FaaS poate fi utilizat pentru a crea și livra aplicații software, fără a se preocupa de gestionarea și întreținerea infrastructurii subiacente. Dezvoltatorii pot să se concentreze pe codificarea aplicației lor, fără a fi nevoie să gestioneze servere sau resurse hardware.

FaaS oferă o scalabilitate fără egal, întrucât funcțiile pot fi apelate de mai multe ori în același timp, iar providerul poate gestiona automat alocarea de resurse suplimentare în funcție de cererea utilizatorilor. De asemenea, FaaS permite un cost mai redus, deoarece utilizatorii plătesc doar pentru resursele utilizate în timp real, fără a fi nevoie să plătească pentru resursele inactivate.

În concluzie, FaaS oferă o soluție eficientă și flexibilă pentru dezvoltatorii care doresc să își livreze aplicațiile rapid și eficient, fără a se preocupa de infrastructura subiacentă. De asemenea, FaaS poate fi o soluție cost-eficientă pentru organizațiile care doresc să reducă costurile legate de infrastructură și resurse hardware.

Servicii similare

CaaS (Container as a Service)

CaaS sau Container as a Service este o soluție de cloud computing care permite utilizatorilor să rul ...

Detalii
High Performance Computing (HPC)

High Performance Computing (HPC) este un termen care se referă la utilizarea de sisteme informatice ...

Detalii
Kubernetes - sistem open-source de management al aplicațiilor containerizate

Kubernetes este un sistem open-source de management al aplicațiilor containerizate.

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe