Linux – Docker Portainer

Linux – Docker Portainer

Docker este o platformă de management de containere care permite utilizatorilor să ruleze aplicații într-un mediu izolat și sigur, numit container. Containerul Docker poate fi considerat ca fiind un sistem de operare virtual care rulează într-un mediu real. Docker se bazează pe tehnologia de containere Linux și poate fi utilizat pentru a rula aplicații web, aplicații de baze de date sau orice alt tip de aplicație care necesită separarea clară a resurselor.

Portainer este un instrument de management grafic pentru containerele Docker, care oferă utilizatorilor o interfață intuitivă pentru a gestiona și administra containerele Docker. Portainer oferă o privire generală a tuturor containerelor Docker rulate pe sistemul tău și permite administrarea acestora prin intermediul unei interfete web. Cu Portainer, puteți crea, modifica și elimina containerele Docker cu ușurință și rapiditate.

În concluzie, Docker și Portainer oferă utilizatorilor o soluție puternică pentru managementul de containere Linux. Docker permite utilizatorilor să ruleze aplicații într-un mediu izolat și sigur, iar Portainer oferă o interfață intuitivă și grafică pentru administrarea acestora. Acestea pot fi utilizate împreună pentru a crea un mediu sigur și flexibil pentru aplicațiile tale.

 

Servicii similare

CaaS (Container as a Service)

CaaS sau Container as a Service este o soluție de cloud computing care permite utilizatorilor să rul ...

Detalii
Function as a Service (FaaS)

Function-as-a-Service (FaaS) este o arhitectură de calcul în care providerii oferă acces la funcții ...

Detalii
High Performance Computing (HPC)

High Performance Computing (HPC) este un termen care se referă la utilizarea de sisteme informatice ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe