Sursele de alimentare neîntreruptibilă

Echipamentele UPS

De ce aveți nevoie de un UPS în afacerea dumneavoastră? O sursă de alimentare neîntreruptibilă oferă protecție pentru diverse aparate electrice, cum ar fi laptopuri, calculatoare, invertoare și multe altele. 

Echipamentele UPS ajută la protecția datelor deținute de companii și sunt proiectate exclusiv pentru beneficii precum menținerea duratei de viață a bateriei și asigurarea alimentării de urgență.

Sursele de alimentare neîntreruptibilă pot fi utilizate într-o gamă variată de situații, fie că sunt calculatoare de uz personal, sau chiar centre mari de date, oferind în același timp protecție de top a instalațiilor industriale. 

Sursele neîntreruptibile de curent (UPS) asigură protecție de supratensiune și eficiență energetică. Gamele variate UPS monofazate și trifazate, oferă cea mai bună protecție la supratensiune și în caz de fluctuații de curent. 

În prezent se pierde un număr mare de resurse din cauza întreruperilor de curent bruște și neprevăzute. Pe măsură ce rețelele de distribuție a energiei electrice s-au dezvoltat, a apărut nevoia de utilizare a surselor de alimentare neîntreruptibilă (UPS). De exemplu, UPS-urile pentru servere devin din ce în ce mai utile și mai populare pe piață. Producătorii de top oferă cele mai noi modele de baterii de schimb pentru UPS, precum baterii cu Li-Ion . Acestea rezolvă problemele de întrerupere a alimentării cu energie electrică cu care se confruntă industriile. 

UPS-urile au ca scop protejarea unui volum mare de date și informații în cazul unei întreruperi neprevăzute de alimentare cu energie electrică. 

 

Avem în portofoliu soluții potrivite fiecărei etape a afacerii clienților noștri.

Iată câteva selecții:

UPS-uri pentru rețele și servere

Disponibile într-o gamă largă de factori și clase, există un model pentru aproape orice aplicație și buget. Modele standard sunt cele mai populare pentru servere, dispozitive de stocare și rețea. Modele noi sunt o alegere economică pentru toate afacerile mici sau medii care au în vedere protejarea dispozitivelor mici de rețea, echipamentelor din punctele de vânzare. Modelele cu o durată mai lungă de funcționare acceptă bateriile externe pentru a alimenta serverele importante și sistemele de siguranță și comunicare pe parcursul întreruperilor care pot dura chiar și ore.

 

UPS-uri trifazate pentru centre de date mici și mijlocii

Costuri de operare reduse. Protecție energetică de primă clasă pentru infrastructura critică.

Componente de sistem critice, construite ca module pentru o deservire mai rapidă și tolerantă la erori. Redundanță N+1, adaptabilitate și opțiuni Live Swap disponibile. Modulele de baterii inteligente integrate în dulapul UPS oferă o amprentă optimizată și asigură timpi de funcționare extrem de previzibili pentru sarcinile critice și redundanța bateriei.

UPS trifazat, cu performanțe ridicate 

Un sistem de protecție a alimentării cu energie electrică de clasă mondială, redundant, scalabil, conceput să furnizeze  niveluri ridicate de disponibilitate la costuri avantajoase. Integrându-se complet în structurile centrului de date avansat din zilele noastre, este un sistem modular autentic, fiind alcătuit din module specializate și redundante-energie, inteligență, baterie și bypass, toate proiectate într-o structură care permite o întreținere ușoară și eficientă, această arhitectură poate varia puterea şi autonomia în funcţie de creşterea cererii sau pe măsură ce sunt necesare niveluri de disponibilitate mai mari. Serveşte ca grup motopropulsor principal care antrenează sisteme pentru centre de date mici şi medii, dar care poate alimenta şi „zone” individuale ale unor centre de date mai mari. Fiind extrem de uşor de gestionat, prezintă capacităţi de autodiagnosticare şi module standardizate care reduc riscul de eroare umană, ceea ce înseamnă o fiabilitate sporită a centrului de date în ansamb

Servicii similare

Arhitectură Aliniată Cu Nevoile Fiecărui Client

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare. În special în IT.

Detalii
Servere

Avem experiență în implementarea soluțiilor de infrastructură care se scalează simplu, pe măsură ce ...

Detalii
Storage

Clienții noștri spun că vor să fie pregătiți , sunt gata să-și automatizeze operațiunile, gata să ab ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.