Securitatea informațiilor

Securitatea Informațiilor și Managementul Evenimentelor

Caracteristicile de bază ale unie soluții SIEM sunt: colectarea datelor, analizarea și corelarea acestora pentru a identifica activitățile suspecte. Un gen de procesare care permite un mod de analiză avansată a datelor, software-ul SIEM corelând evenimentele din toate datele agregate pentru a identifica sabloane, modele care se replică și pentru a alerta apoi utilizatorul final cu privire la activități suspecte. Tehnologia SIEM poate fi instalată on-premise, dar poate opera și din cloud și poate colecta date dintr-o varietate de surse.Caracteristici ale SIEM:

  • Gestionarea jurnalelor de log-are: Colectați, agregați datele de log-are 
  • Monitorizare în timp real: observați activitatea exact în momentul în care are loc în reteaua dvs 
  • Investigarea incidentului: Căutați și explorați jurnalele pentru a investiga în continuare un potențial incident

Soluțiile SIEM răspund nevoilor operaționale moderne, oferind vizibilitate în timp real, acces eficient și sigur la date, fluxuri de lucru simplificate, o experiență de utilizator unificată și abilitatea de a personaliza modul în care vă gestionați datele, în funcție de cerințele organizației.Software-ul SIEM a evoluat de-a lungul timpului, însă componentele de bază continuă să ofere valoare. Acestea au fost completate în timp cu tehnologii noi, inovatoare, cum ar fi automatizarea și noile instrumente de analiză, oferind astăzi cea mai cuprinzătoare abordare pentru reducerea riscului la nivel global. Această evoluție a capabilităților este denumită noua generație SIEM.

Ia legătura cu un specialist!

Servicii similare

Firewall pentru afaceri mici și medii

Firewall-ul este un punct critic de inspecție pentru tot traficul de rețea, mulți arhitecti de soluț ...

Detalii
Firewall și Next Generation Firewall (NGFW)

Firewall și Next Generation Firewall (NGFW) sunt ambele soluții de securitate importante pentru prot ...

Detalii
Opriți amenințările ascunse

Când vine vorba de căutarea de soluții pentru a securiza dispozitivele cu care lucrează angajații, a ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.