Antivirus

Antivirus - Protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Antivirus este un software de securitate care ajută la protejarea computerului împotriva amenințărilor cibernetice precum virusii, malware-ul, troienii și alte tipuri de atacuri cibernetice. Acest software scanează sistemul și fișierele pentru a identifica orice amenințare, apoi le blochează sau le elimină înainte ca acestea să poată afecta sistemul.

Caracteristici ale Antivirusului

  • Scanare: Antivirusul poate efectua scanări ale sistemului sau ale unui anumit folder pentru a identifica amenințările.
  • Protecție în timp real: Antivirusul poate monitoriza în mod continuu activitățile din sistem și poate bloca sau elimina amenințările în timp real.
  • Actualizări: Antivirusul necesită actualizări frecvente pentru a fi capabil să identifice noile amenințări cibernetice.

Beneficiile Antivirusului

  • Protejare împotriva virusilor și a altor amenințări cibernetice: Antivirusul ajută la protejarea computerului împotriva atacurilor cibernetice care pot afecta performanța și securitatea sistemului.
  • Prevenirea pierderilor de date: Antivirusul poate bloca sau elimina amenințările care pot cauza pierderea de date sau a altor informații importante.
  • Îmbunătățirea performanței sistemului: Antivirusul poate ajuta la îmbunătățirea performanței sistemului prin eliminarea amenințărilor care pot încetini sistemul.

Concluzie

Antivirusul este un software important pentru protejarea computerului împotriva amenințărilor cibernetice. Beneficiile antivirusului, cum ar fi protejarea împotriva virusilor, prevenirea pierderilor de date și îmbunătățirea performanței sistemului, fac din acesta o soluție esențială pentru oricine utilizează un computer. Este important să se selecteze un antivirus de încredere și să se efectueze actualizări frecvente.

Ia legătura cu un specialist!

Servicii similare

AntiSPAM

Protecție împotriva mesajelor nedorite

Detalii
(DLP) - Prevenirea Pierderii Datelor

Data Loss Prevention (DLP) este o tehnologie care ajută la prevenirea pierderii sau furtului de date ...

Detalii
Firewall și Next Generation Firewall (NGFW)

Firewall și Next Generation Firewall (NGFW) sunt ambele soluții de securitate importante pentru prot ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe