Computere Industriale

PC-uri industriale cu performanță ridicată și design robust

Produsele selectate de noi pentru soluții în mediu industrial răspund nevoilor de  infrastructură solicitată în proiectele IoT , în aplicații din domenii ca automatizări, monitorizare echipamente și optimizare, întreținere predictivă, integrare MES, trasabilitate în producție, management energetic, monitorizare mediu  .

Produsele din acest portofoliu:

*oferă stabilitate în condiții de funcționare în medii extreme

*au design revoluționar care satisface cererile de miniaturizare și de modularizare, permite flexibilitate în procesul de instalare și posibilitate de extindere ulterioară

*încorporează tehnologie de top- ultimă generație de procesoare, TPM 

*sunt puse în valoare de software care permite  remote management, OpenVINO, SoftLogic Control (CODESYS)

*orientate spre aplicații – design robust, pot integra aplicații de mișcare și viziune artificială (cameră , card GigE sau USB, modul I/O)

*sunt personalizabile din punct de vedere a configurațiilor, a posibilității de extindere a termenului de garanție

*parcurg un proces strict de control al calității înainte de a fi expediate

 

Portofoliul include:

*Sisteme IPC care integrează șasiuri dedicate pentru mediul industrial, plăci de bază, backplane-uri, șasiu IPC, șasiu ATX, carcasă IPC pentru servere, plăci pentru servere, șasiu pentru servere și sisteme pentru servere, un pachet esențial pentru aplicațiile care necesită performanță.

*Diverse tehnologii și soluții fiabile pentru implementarea Edge Computing, IoT și AIoT, care pot oferi clienților produse orientate spre aplicații.

 

Implementând această selecție de produse, informația e procesată mai aproape de locul în care sunt generate datele, aspect care reduce latența și poate economisi resursele de putere de calcul și de rețea. Modelul facilitează o îmbunătățire a receptivității, aplicații mai stabile și cu scalabilitate nelimitată în scopul reducerii costurilor operaționale și a creșterii performanței afacerii. 

Conceptul adresează soluții și clienților preocupați de dimensiunea lățimii de bandă, confidențialitatea datelor, autonomie. Edge Computing și-a asigurat un rol critic în implementările IoT și în cel al aplicațiilor viitoare de business digital.

Servicii similare

Soluție asortată pentru fiecare client

Se accelerează transformarea digitală, astfel ne informam despre modul în care fiecare persoană folo ...

Detalii
Desktop Business

De ce preferă utilizatorii desktop-urile și care sunt cerințele principale ale utilizatorilor care l ...

Detalii
Cloud Client

Viitorul este aici, iar cloud computing este acum. Descoperiți modul în care cloud-ul schimbă modul ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.