Laptopuri

Laptopuri

Deși circumstanțele s-au schimbat dramatic, misiunea noastră rămâne sa le oferim clienților experiențele pe care și le doresc. Înainte de a vă sugera un produs, identificăm nevoile muncii dvs. în noul mod de lucru. Nevoile implicate de noile experiențe de lucru prevalează. Astfel, suntem pregătiți să propunem soluția asortată cu fiecare client în parte.

 

Laptopurile actuale oferă o combinație unică de design elegant, performanță și experiență în utilizare de neegalat, astfel încât afacerile dvs. să rămână productive și să se dezvolte.

 

Dimensiunea contează. Memoria cu care sunt configurate laptopurile poate favoriza o pornire rapidă și acces ușor la date. Cu spațiul de stocare mai mare economisim timp și creste productivitatea. Ultima generație de procesoare conferă laptopurilor puterea care va sta la baza succesului dvs., în orice domeniu ați activa. 

Daca vezi mai bine poți face mai mult. Sunt laptopuri cu caracteristici ale ecranelor perfecte pentru productivitate. Laptopuri cu caracteristicile cerute de aplicațiile de conferință, cu funcții inteligente care se potrivesc natural în stilurile de lucru moderne, hibride. De exemplu, un mesaj audio poate fi tradus și afișat pe ecran sub formă de text. Sau putem opta pentru funcția de filtrare a zgomotului ambiental care ar distrage atenția. Sau pentru efecte ale camerei care  estompează fundalul, oferind o experiență profesională în cadrul întâlnirilor online. Aducem echipamente testate după standarde militare, aspect care certifică durabilitatea și fiabilitatea în orice scenariu de lucru. 

Avem laptopuri cu care puteți începe lucrul cu o singura atingere, având cititorul de amprentă integrat cu butonul de pornire. 

 

Portofoliul actual

oferă îmbunătățiri ale aspectelor ce țin de confidențialitate, cum ar fi detectarea prezenței, alerte și estomparea ecranului atunci când detectează în fața laptopului persoane neautentificate și  blochează laptopul automat când sunteți plecat.

  • Modele cu tastatură mai largă, de la o margine la alta, oferă mai mult spațiu și confort în timpul tastării. 

 

  • Securitatea este amplificată cu ajutorul Trusted Platform Module (dTPM) discret care criptează datele sensibile.

 

  • Tehnologia Thunderbolt™ 4 cu viteză de transfer de până la 40 Gbps asigură lucrul rapid cu perifericele. Thunderbolt™ 5 va oferi 80 de gigabiți pe secundă (Gbps) de lățime de bandă bidirecțională, iar cu Bandwidth Boost va oferi până la 120 Gbps pentru cea mai bună experiență de afișare. Aceste îmbunătățiri vor oferi de până la trei ori mai multă lățime de bandă decât cea mai bună soluție de conectivitate existentă, oferind conexiuni remarcabile de afișare și date.

 

  • Sunt modele cu baterii care pot susține chiar și 12 ore de lucru, timp suficient chiar și pentru cele mai lungi zile de lucru.

Servicii similare

Laptopuri de gaming

Produsele sunt gândite pentru clienții care doresc cea mai bună experiență de joc posibilă pe Windo ...

Detalii
Laptopuri și Tablete Rugged

Munca te duce la unele dintre cele mai extreme condiții din lume, astfel noi vă căutăm cele mai robu ...

Detalii
Dispozitive pentru creatorii de conținut vizual

În era digitală, “contentul” este la mare preț. Evoluția utilizării aplicațiilor de social-media a f ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.