Innovation

Soluții ETA2U Innovation

ETA2U Innovation dezvolta propriile solutii software, asigurandu-le clientilor sai acces la cele mai avansate tehnologii disponibile.

Soluții inovatoare pentru manufacturing

Zax Solution - este răspunsul ETA2U la provocările din mediul de producție generate din adoptarea fabricilor la standardele create de Industry 4.0 și Industrial IoT.

Soluții IoT și IIoT

Soluțiile IoT și de telegestiune inteligente cu o arie mare de acoperire pentru proiectele de SmartCity, SmartAgriculture, SmartMetering prin protocolul LoRa WAN.

Soluții bazate pe Wi-Fi și Ethernet

PowerSense este o soluție marca ETA2U, destinată măsurării mărimilor electrice în curent alternativ, în timp real și se adresează consumatorilor economici de joasă tensiune.

Soluții sofware complexe pentru întreprinderi

Sub umbrela ZAX Solution, ETA2U Innovation are de asemenea în portofoliu o serie de soluții software specifice destinate companiilor pentru îmbunătățirea gestiunii interne și a relației cu clienții.

Cine suntem

Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor face parte din viața noastră de zi cu zi. Ca parte a efortului nostru de a genera plus valoare societății, principalul scop al ETA2U INNOVATION este de a aduce în societate noi soluții prin cercetare și inovare constantă. 

Specialiștii noștri participă la proiecte de cercetare inovatoare, astfel încât să putem oferi cele mai noi apariții tehnologice clienților și partenerilor noștri.

Activități principale

• Integrarea de proiecte ITC complexe cu componente bazate pe industrial IoT si Industry 4.0

• Dezvoltarea și promovarea propriilor soluții : ZAXSense, PowerSense, LoRaTIM, AquaWAN;

• Încurajarea adoptării de tehnologii noi și inovatoare pentru îmbunătățirea competitivității prin organizarea de activități de  transfer tehnologic în cadrul departamentului propriu ‘CTT ETA2U Innovation”.

Cetru de transfer tehnologic (CTT)

ETA2U INNOVATION, divizia de inovare și cercetare ETA2U, anunță cu mândrie și entuziasm obținerea acreditării permanente a entitatii Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation pentru domeniul tehnologii informationale si de comunicatii. Această acreditare este oferită de către Ministerul Tehnologiei si Inovarii prin ordinul nr. 162 din 28.02.2019, și reflectă efortul continuu al companiei de a face performanţă în fiecare activitate în care este implicată. Astfel CTT ETA2U Innvoation face parte din infrastructura nationala de innovare si transfer tehnologic.

Prin această nouă acreditare ETA2U prezintă partenerilor o nouă oportunitate de creștere și dezvoltare în segmentul tehnologic prin activitati de consultanta, analiza, realizarea de proiecte pilot si documentatie de studiu. Există o preocupare constantă de a oferi valoare adaugată în business tututor companiilor care doresc un parteneriat cu ETA2U si cresterea competivitatii pe axa pe care activeaza.

 

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Descoperă serviciile diviziei

Airdata

Proiectul airdata.ro, realizat la inițiativa fundației ETA2U, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ti ...

Detalii
AquaWAN soluție centralizată de telecitire contoare apă

AquaWAN reprezintă o soluție IoT completă și inovatoare, automatizată în întregime, de citire și com ...

Detalii
PowerSense

PowerSense este o soluție complexă de hardware-software, marca ETA2U, destinată măsurării mărimilor ...

Detalii
Vezi toate serviciile