ZTNA

ZTNA (Zero Trust Network Access)

ZTNA este o abordare de securitate care presupune că niciun utilizator sau dispozitiv nu poate fi considerat de încredere, chiar și în interiorul rețelei. Acest concept se bazează pe ideea că orice acces la aplicații sau date trebuie verificat și autorizat înainte de a fi permis.

Principiile ZTNA

ZTNA se bazează pe următoarele principii:

  • Accesul la aplicații și date este controlat prin intermediul autentificării și autorizării.
  • Toate conexiunile sunt criptate și verificate.
  • Utilizatorii și dispozitivele sunt verificate în mod constant.
  • Accesul la aplicații și date este limitat la ce este necesar pentru a efectua sarcinile specifice.

Beneficiile ZTNA

ZTNA oferă următoarele beneficii:

  • Securitate îmbunătățită: Accesul la aplicații și date este controlat prin intermediul autentificării și autorizării, reducând riscul de furt de date și de amenințări cibernetice.
  • Flexibilitate: ZTNA permite accesul la aplicații și date de la orice dispozitiv și de oriunde, oferind utilizatorilor libertatea de a lucra de oriunde.
  • Productivitate crescută: ZTNA permite acces rapid și ușor la aplicații și date, fără a fi necesară o configurare complicată sau o administrare intensă a rețelei.

Concluzie

ZTNA este o soluție de securitate inovatoare care oferă un acces securizat la aplicații și date prin intermediul autentificării și autorizării. Beneficiile ZTNA, cum ar fi securitatea îmbunătățită, flexibilitatea și productivitatea crescută, fac din aceasta o soluție atractivă pentru organizațiile care doresc să își protejeze aplicațiile și datele împotriva amenințărilor cibernetice.

Servicii similare

Securitate Cibernetică

Protejarea Datelor și Sistemelor împotriva Amenințărilor Online

Detalii
AntiSPAM

Protecție împotriva mesajelor nedorite

Detalii
Antivirus

Protecție împotriva amenințărilor cibernetice

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe