Securitate și pentru imprimante

Securitate și pentru imprimante

Potențial context 1 ( orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare):

Flota clientului, atât cea de imprimante cât și cea de PC-uri include echipamente multi brand.

Unora dintre echipamente nu li s-a actualizat firmware-ul.

Oricine e conectat la rețeaua interna a companiei poate accesa o imprimantă prin intermediul unui computer.

Documentele imprimate de diferiți utilizatori se acumulează și așteaptă în tavă să fie revendicate.

O parte din angajații companiei sunt mereu pe drumuri. Laptopurile lor conțin informații “sensibile”.

 

Potențial context 2 ( orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare):

Compania multinațională  a migrat în cloud și a digitalizat multe din procesele interne.

Ultimul refresh al echipamentelor a avut loc în urmă cu 3-5 ani.

Intenționează să implementeze imprimarea 3D pentru introducerea mai rapidă în teste a prototipurilor și realitatea augmentată pentru instruirea la locul de muncă.

Managementul IT nu este centralizat.

Utilizează antivirus, firewall  și face o evaluare anuală a sistemelor de Securitate. Rețeaua nu e segmentată.

E posibil ca ocazional, un angajat să fi downloadat malware pe computerul de lucru, dar echipa IT l-a sesizat și anihilat.

Când alegem o soluție, căutăm să protejăm echipamentul, datele, documentele, monitorizam și asigurăm managementul acestui proces.

Vă frământă să găsiți arhitectura de soluții potrivită pentru riscurile de Securitate? Vă preocupa ca nu cumva un incident de Securitate să vă pericliteze planurile de expansiune în afacerea dvs.?

Este grozav că ai un firewall. Cu toate acestea, rezolvă doar un aspect al securității rețelei și, în general, previne doar atacarea dispozitivului din afara rețelei. Dispozitivele de imprimare din rețele sunt adesea vulnerabile la încălcări ale datelor care pot fi accidentale sau rău intenționate.

Instalarea echipamentelor cu convingerea ca sunt protejate de un firewall este o practică bună de securitate, dar nu elimină toate riscurile unui eveniment de securitate. Majoritatea PC-urilor sunt dispozitive care au utilizatori unici, în timp ce imprimantele multifuncționale sunt folosite de mai multe persoane, ceea ce deschide perspectiva unui impact mult mai larg asupra companiei dacă una dintre ele este compromisă. Hackerii vor căuta să găsească cea mai slabă verigă, care poate fi imprimanta, deoarece aceasta tinde să fie ignorata în politicile de securitate. Lăsând deschise porturile și protocoalele critice, atacatorii pot accesa mai ușor dispozitivele de imprimare de la distanță.Dacă nu vă securizați corect imprimantele, puteți permite accesul la orice informații sensibile care sunt trimise către sau de pe dispozitivele dvs. Hackerii nu vă vor ataca întotdeauna direct rețeaua. Ei pot exploata imprimantele dvs. nesecurizate. Pot amplifica daunele atunci când rămân nedetectați. Prin țintirea imprimantelor nesecurizate, le pot folosi ca punct de acces în rețea. Trebuie să vă protejați imprimantele la fel ca și computerele, deoarece imprimantele de astăzi sunt foarte asemănătoare PC-urilor. Sunt conectate la rețeaua corporativă, au sisteme de operare, stocare și se pot conecta la multe servicii de rețea, atât în ​​interior, cât și în afara rețelei dvs. Sunt vulnerabile și au nevoie de protecție la fel de mult ca un computer. Dacă are loc un atac cibernetic, compania dumneavoastră ar trebui să plătească o amendă pentru nerespectarea Regulamentului general privind protecția datelor, care ar putea fi de la 2% până la 4% din cifra de afaceri anuală a companiei dumneavoastră sau de la 10 până la 20 de milioane de euro. Efectele nu se limitează la amenzi, ci includ și veniturile pierdute din deteriorarea reputației mărcii, pierderea unor clienți și scăderea productivității.Investind în soluțiile pe care vi le propunem, datele dumneavoastră vor fi protejate, iar flota dumneavoastră va fi în conformitate cu cerințele de securitate a datelor.

 

 

Identificăm nevoile de Securitate specifice domeniului de activitate al clientului:

Domeniul Financiar

Identificarea, Localizarea și Trasabilitatea datelor sensibile

Combaterea modificărilor frauduloase

Consolidarea răspunsurilor la cerințele de conformitate și reducere a riscurilor

 

Sănătate

Siguranța pacienților și asigurarea confidențialității datelor

Protejarea împotriva contrafacerii rețetelor

Respectarea reglementărilor cu privire la conformitate

Reducerea costurilor

 

Producție

Protejarea informațiilor sensibile

Accesul securizat la echipamente, documente, datele clienților

Instituții publice

Securizarea datelor din documentele de identificare a cetățenilor, în procesul de înregistrare a lor sau în cel de stocare.

Reducerea riscului de pierdere a documentelor

Respectarea mandatelor de confidențialitate

Educație

Protejarea informațiilor confidențiale despre student

Consolidarea securității în procesele de autentificare 

 

Când sunt imprimate date confidențiale, acestea trebuie protejate, în timpul tranzitului și în tava de ieșire. Ce fel de informații imprimați? Detaliile financiare și de plată ale clienților dvs. și ale angajaților dvs. precum și documentele confidențiale, protejate prin drepturi de autor?Documentele sensibile rămase în tava multifuncționalului, precum și datele de pe hard disk sau care trec prin rețea ar putea cădea în mâini greșite. Aceasta înseamnă încălcări ale confidențialității sau ale securității și posibile încălcări ale reglementărilor. Prin securizarea imprimantelor și echipamentelor multifuncționale anihilați o potențială răspundere în temeiul unor reglementări precum Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și Standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI-DSS) care necesită ca datele să fie protejate în mod corespunzător. 

Servicii similare

Printing

Astăzi, gândim, propunem și implementăm soluții de imprimare care includ un concept mai larg decât t ...

Detalii
Soluție asortată pentru fiecare client

Se accelerează transformarea digitală, astfel ne informam despre modul în care fiecare persoană folo ...

Detalii
Cloud Client

Viitorul este aici, iar cloud computing este acum. Descoperiți modul în care cloud-ul schimbă modul ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.