Recuperări date IT Service

Recuperări date IT Service

ETA2U oferă servicii recuperare informații de pe mediile de stocare cunoscute și existente.

  • Oferim recuperare informații de pe mediile stocare de tip sdcard, microsd, USB drive, Hard Disk Drive, Solid State Drive, în condițiile și limitările de care tehnologia dispune la ora actuală.
  • Informațiile se pot încerca a se recupera de pe aceste medii de stocare, dacă sunt șterse accidental sau datele s-au pierdut în alte condiții, limitările tehnologiei nu permit recuperarea completă a informațiilor dacă ele sunt suprascrise cu alte informații. Chiar dacă informațiile sunt șterse, dar se pot recupera integral, ele pot fi corupte sau parțial recuperate din cauze externe și factori care nu pot fi controlați și nici măcar prevăzuți.
  • ETA2U nu poate garanta integritatea informațiilor, tocmai din cauzele menționate mai sus, tehnicienii noștri sunt specializați în acest serviciu și încearcă să ofere un serviciu profesional, chiar și dacă mediile de stocare sunt deteriorate mecanic sau electronic, pentru aceste cazuri particulare, ETA2U are parteneri specializați în recuperări date de pe medii deteriorate, în condiții de maximă securitate și siguranță, menționând că informațiile recuperate pot fi parțial sau integral recuperate, cât și corupte, neexistând un control asupra acestui factor.
  • Comunicarea cu clientul este cheia noastră, tehnicienii comunică pe tot parcursul serviciului, procentul estimativ sau posibilitatea/imposibilitatea recuperării, ori status în cazul în care se externalizează partenerilor competenți specializați în mijloacele avansate menționate.
  • Recuperarea de informații necesită un mediu identic sau de capacitate de stocare mai mare (de tip HDD/SSD) adus de către client sau achizitionat de la ETA2U pentru a se putea transfera informațiile recuperate.
  • De asemenea, ETA2U garantează confidențialitatea informațiilor clienților săi având certificarea ISO necesară securității informației. 

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

IT Service

Divizia de servicii IT acoperă segmentul operațional atât din punct de vedere hardware, cât și software pentru o gamă variată de echipamente și soluții IT, incluzând calculatoare, servere, storage-uri, echipamente de rețea, televizoare, monitoare profesionale și UPS-uri.

Află mai multe