Control acces - Consolidarea securității

Gestionează accesul în cladire

Soluțiile noastre de control al accesului în clădiri facilitează gestionarea persoanelor care au acces în clădirea dumneavoastră, unde și când. Cu tehnologia noastră de ultimă generație, puteți urmări mișcările angajaților în întreaga clădire, precum și restricționa accesul în anumite zone.

 

Protejați-vă proprietatea cu ajutorul cititoarelor de carduri sau a altor modalitati de validare a accesului

Păstrați-vă clădirea în siguranță cu sistemul de control al accesului potrivit. Soluțiile noastre restricționează accesul neautorizat pentru a vă proteja proprietatea pentru potențiale amenințări.

Păstrați-vă proprietatea în siguranță cu un sistem electromecanic sau electromagnetic de blocare a ușilor și o sursă de alimentare auxiliară. Preia controlul asupra persoanelor care intră și ies din clădirea dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și împiedică accesul neautorizat la zonele protejate.

Specialiștii ETA2U te ajută cu implementarea

Sistemul de control acces va fi obligatoriu interconectat cu sistemul de detecție incendiu al clădirii pentru ca în cazul apariției unei alarme generale de incendiu, ușile să fie deblocate automat pentru evacuarea persoanelor.

La elaborarea proiectelor tehnice se vor lua în considerare detaliile privind configurația spațiului și destinația acestuia, precum și gradul de protecție ce se impune a fi asigurat conform cerințelor beneficiarului și a legilor și normativelor în vigoare.

Absolut întotdeauna, pentru orice societate comercială, înainte de instalarea unui sistem de control acces este necesară realizarea unei documentații care se numește “analiza de risc la securitate fizică”. În mod legal, fără această documentație premergătoare, nu poate fi realizat nici un proiect pentru un sistem de control acces.

Servicii similare

Sistem de alarmare antiefracție

Un sistem de alarmare antiefracție este o sumă de echipamente electrice și electronice interconectat ...

Detalii

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.

Divizia

Infrastructure

ETA2U INFRASTRUCTURE oferă servicii de design şi instalare de infrastructură de reţele de curenţi slabi, datacenter şi comunicații pentru dotarea clădirilor şi campusurilor.

Află mai multe