REZUMAT - Back-up și Disaster Recovery

Back-up și Disaster Recovery

ETA2U oferă servicii complete de Backup și Disaster Recovery, elemente esențiale în asigurarea securității și continuității operațiunilor unei afaceri. Backup-ul implică crearea de copii de siguranță ale datelor, stocate în locuri sigure precum cloud-ul sau dispozitive externe, asigurând recuperarea rapidă în cazul unor probleme cu sistemul original. Pe de altă parte, Disaster Recovery se concentrează pe recuperarea sistemelor și datelor în situații de dezastre majore, cum ar fi incendii sau atacuri cibernetice, prin planificare, implementare și testare a unui plan de recuperare.

ETA2U oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri, pentru a asigura securitatea datelor și continuitatea operațiunilor în fața diverselor amenințări

În această categorie vei găsi:

  1. Soluții de recuperare în caz de dezastru (DR)

Soluțiile de recuperare în caz de dezastru (DR) reprezintă un aspect crucial pentru protejarea sistemelor, aplicațiilor și datelor în situații de dezastru major. Aceste soluții permit asigurarea continuității activității și păstrarea datelor în condiții de siguranță. ETA2U oferă soluții personalizate de recuperare în caz de dezastru, adaptate la specificul fiecărei afaceri. Cu experiența și competența sa, ETA2U se angajează să ofere servicii de înaltă calitate pentru asigurarea integrității și disponibilității datelor în fața diverselor amenințări. Clipele critice în caz de dezastru devin mai ușor de gestionat cu soluțiile de recuperare oferite de ETA2U.

Află mai multe detalii!

  1. Soluții de back-up și tipuri de back-up

Soluțiile de backup sunt esențiale pentru mediile de afaceri și enterprise, asigurând securitatea și recuperabilitatea datelor în caz de probleme hardware sau software. ETA2U oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale organizațiilor. Există diverse tipuri de backup, iar alegerea depinde de cerințele și obiectivele fiecărei afaceri. Aceste soluții pot include tehnologii precum backup complet, incremental, diferențial, backup în cloud sau local. ETA2U se angajează să ofere servicii eficiente și flexibile, contribuind la asigurarea integrității și disponibilității datelor pentru clienții săi.

Află mai multe detalii!

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.