ETA2U Training Center

Suntem cel mai experimentat centru acreditat de training IT din România, cu o tradiție de peste 56 ani în organizarea și livrarea de cursuri IT. Competențele noastre în livrarea cursurilor, feedback-urile și referințele primite, ne recomandă ca partener de încredere.

Povestea ETA2U Training Center

ETA2U TRAINING CENTER continuă activitatea primului institut de informatică din România – Centrul Teritorial de Calcul Electronic Timişoara, înfiinţat cu asistenţă franceză în 1968.

 • În 1991 Centrul Teritorial de Calcul Electronic Timişoara se transformă în societate comercială pe acţiuni, sub numele de Societatea de Informatică INFOTIM S.A.
 • În septembrie 2003 societăţile ETA2U în asociere cu ETA Automatizări Industriale au cumpărat Infotim S.A., cu intenţia de a consolida grupul de firme ETA pe piaţa IT din România.
 • În 2008, departamentul de Formare Profesională al Infotim devine ETA2U TRAINING CENTER, si devine unul dintre cele mai prestigioase centre de training IT.

Astazi, ETA2U Training Center este cel mai experimentat centru de training IT din Romania, cu cel mai mare portofoliu de cursuri multi-vendor si multi-techology. 

Misiunea noastra este sa ducem mai departe mostenirea, traditia si garantia calitatii in educatia IT din Romania pentru generatiile urmatoare. 

Acreditări

Avem cel mai bogat portofoliu din România, cu peste 2000 de cursuri de la vendori globali: Oracle, Microsoft, ITIL®, EC-Council, Cisco, RedHat, HPE, VMware, Veeam, IBM, Dell EMC, AWS, Palo Alto, CompTIA, ISTQB, Fortinet, Citrix, Adobe, Comvault, F5, Juniper, Excel, Nokia, Veritas, Pure Storage, Suse, Tailent sau ECDL.

Suntem centru de training acreditat multi-vendor, iar in completarea portofoliului nostru de cursuri am dezolvatat parteneriate la nivel national si international cu vendori autorizati de training. 

Pentru ca tinem la calitatea serviciilor noastre, avem o echipa de specialisti certificati, incepand cu zona de vanzare consultativa si facilitare, pana la instructori cu experienta practica in proiecte de mare avengura si cu certificari nationale si internationale.

Calitatea serviciilor oferite de ETA2U este garantata prin indeplinirea standardelor de calitate ISO din industrie, pe langa acreditari si certificari oferite de partenerii nostri globali. 

ETA2U este una dintre cele mai certificate companii din IT-ul romanesc, atat tehnic, cat si comercial. Afla mai multe despre acreditarile noastre aici.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Portofoliu cursuri

Portofoliul nostru de training cuprinde atat cursuri oficiale de la vendori globali, cat si cursuri personalizate, produse de echipa de specialisti ETA2U.

Acoperim subiecte incepand cu zona de Office si Business Intelligence, pana la cursuri pe subiecte precum: Linux, Windows Server, administrare baze de date, networking, infrastructura, programare, testare, cybersecurity, DevOps, virtualizare, stocare de date, tehnologii web, Agile, project management, BigData, Machine Learning si multe alte subiecte in trend cu piata IT.

Cursurile noastre sunt orientate atat catre zona de utilizatori, cat si catre specialisti.

calitate

55

ani experiență

icon-parteneri.webp

50

de vendori

100

de tehnologii

50000

participanti

icon-certificare.webp

200

de instructori

Opțiuni de Livrare a Cursurilor IT

In calitate de principal partener de educatie IT din Romania, ETA2U Training Center, ofera posibilitatea tuturor de a se dezvolta, prin intermediul a doua concepte esentiale ANYwhere si ANYwhow. Astfel, livram serviciile noastre de training, oriunde si oricum, in intreaga lume, prin intermediul a patru formate. Integram aici si modalitati mixte de invatare si inlcudem conceptele de Instructor Led Training, Self-Study si Blended Learning in programele noastre de formare.

Classroom

Sa invatam de la cei mai buni, experti in domeniile lor, este conceptul la care noi tinem cel mai mult. Am adus alaturi de noi specialisti cu experienta practica relevanta, pregatiti oricand sa raspunda intrebarilor participantilor la curs. Astfel, pentru o experienta completa si complexa de training, va asteptam in centrele noastre din Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca.

Live Online

Formatul nostru Live – Online ne permite să rămânem aproape de experiența din clasă, folosind soluții dedicate de training online și sisteme de teleprezență de înaltă definiție, împreună cu două concepte esențiale – Online From ANYwhere (conectare de oriunde) și Online ANYhow (conectare oricum, fără instalarea aplicațiilor folosite).

On site

On-site este modalitatea noastra prin care suntem mai aproape de clientii nostri si de nevoile lor. Astfel, venim la sediul vostru pentru a crea o atmosfera de invatara mai familiara participantilor la curs.

Remote

Sunt situatii sau momente cand cel mai bun loc pentru a organiza un training este intr-un teambuilding sau intr-o locatie departe de birourile obisnuite ale participantilor. In acest caz, folosim logistica ETA2U prin intermediul serviciului de sala mobila si organizam cursurile, oriunde, acolo unde clientii nostri inteleg ca este un loc mai potrivit.

Centre de training

Suntem prezenti in trei centre de training permanente, unde punem la dispozitia clientilor nostri echipe dedicate de training si sali complet dotate cu echipamente de inalta tehnologie. Alte doua locatii beneficiaza de sali de training de tip smart-flexible, in Cluj-Napoca si Oradea.

Timisoara Training Center

Adresa: Str. Gh. Dima, nr. 1, et. 1, Timisoara
Telefon: 0256277644; 0723204386
Email: training@eta2u.ro
Program: 09.00 - 17.00

Bucuresti Training Center

Adresa: Str. Gramont, nr. 38, et. 4, Sector 4
Telefon: 0256277644; 0739674910
Email: training@eta2u.ro
Program: 09.00 - 17.00

Iasi Training Center

Adresa: Sos. Moara de Foc 35, Etj. 3
Telefon: 0256277644; 0739674910
Email: training@eta2u.ro
Program: 09.00 - 17.00

Anywhere Training Center

Organizam sesiuni de training oriunde prin intermediul platformelor digitale, inclusiv in clase globale, in lb. Engleza.
Conctact: training@eta2u.ro.

Centru de testare

ETA2U Training Center este centru autorizat de testare Pearson VUE & Kryterion prin care administram o gamă variată de examene cum ar fi: Microsoft, Cisco, Amazon, ISTQB, VMware etc.

Centru de testare Timisoara

Centru de testare Pearson VUE & Kryterion.
Adresa: Gh. Dima, nr.1, et. 1, ETA2U Timisoara

Program

Pentru programul exact din fiecare saptamana, va rugam sa ne contactati.

Contact

Pentru înregistrarea în vederea programării unui examen, va rugăm să contactaţi adminstratorul centrului de testare cu câteva zile înaintea datei la care doriţi susţinerea examenului, pentru a stabili de comun acord data şi ora examenului: 0723 204 386, training@eta2u.ro.

Acreditări

Suntem centru autorizat de testare Pearson VUE & Kryterion. Administram certificari ITIL - Peoplecert si Oracle. Facilitam si alte tipuri de certificari. Afla mai multe de la echipa noastra dedicata: training@eta2u.ro

Vendori

hpe.webp

Servicii complementare

Pentru ca ne dorim sa oferim o experienta cat mai completa clientilor nostri, venim in intampinarea nevoilor acestora, oferind servicii complementare:

 • Assessment tehnic pentru o gama de subiecte de training
 • Audit: ai in echipa ta provocari pe care iti doresti sa le depasesti alaturi de specialisti cu experienta? Te putem ajuta
 • Consultanta: Oferim servicii de consultanta tehnica si de business pentru o gama de subiecte conexe cursurilor noastre
 • Servicii de sala mobila: vrei sa organizezi un curs intr-o locatie speciala, dar ai nevoie de un partener care sa iti ofere suport logistic
 • Servicii inchiriere sali de curs: punem la dispozitia partenerilor nostri sali de curs sau meeting complet dotate cu echipamente de intalta definitie in locatiile noastre din Bucuresti si Timisoara

Testimoniale

Compania noastra colaboreaza cu ETA2U Training Center in formarea angajatilor, iar feedback-ul participantilor dupa aceste formari a fost remarcabil legat de intreaga experienta de training. Recomandam cu incredere echipa ETA2U pentru seriozitate si modul in care se implica pentru livrarea sesiunilor de training

Petru Stoleriu

L&D Manager, JTI

De ce noi?

 • Suntem cei mai buni în ceea ce facem, fapt susținut de tradiția în livrarea cursurilor, feedback-uri și referințe (experiență de peste 55 de ani).
 • Trainerii noștri sunt certificați național sau internațional.
 • Consultanță de specialitate, personalizată pe profilul clientului.
 • Dezvoltăm cursuri particularizate, adaptate cerințelor clienților și activăm ca integrator de soluții de training.
 • Vă punem la dispoziție peste 2000 de cursuri din portofoliul marilor vendori din IT
 • Experienta de peste 15 ani in administrarea proiectelor pe fonduri europene,   guvernamentale sau din alte surse de finantare.
 • Peste 2000 de persoane au beneficiat de cursuri gratuite finanțate prin 7 proiecte europene de instruire în domeniul IT pe care le-am implementat.

Ce veți obține:

 • Cursuri adresate utilizatorilor si specialistilor de diferite niveluri - multi techonolgy so multi-brand
 • Workshop-uri si Webinarii
 • Analiza nevoilor de training în IT
 • Cursuri publice sau cursuri private
 • Sesiuni de Q&A si follow-up
 • Certificări recunoscute național și internațional
 • Consultanta in implementarea proiectelor de training cu finantare externa (fonduri europene, PNRR, fonduri guvernamentale sau alte surse).

 

Garantia calitatii

Calitatea cursurilor e o prioritate pentru noi.  Ceea ce ne diferenţiază este preocuparea continuă ca fiecare curs să fie o experienţă inovatoare, plină de satisfacții.
Un curs care merită urmat este cel ce contribuie la o creștere a eficienței și productivității atât pentru cursant, cât și pentru organizația din care face parte.
Toate cursurile ETA2U Training Center includ:

 • Curriculum de înaltă calitate, permanent actualizat cu noutăţile în domeniu
 • Suport de curs şi teme practice 
 • Cursuri livrate de către experți, cu timp alocat pentru întrebări
 • Săli de curs dotate cu echipamente IT pentru fiecare participant

Satisfacţia clienţilor este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, la finalul fiecărui curs aveţi posibilitatea de a completa un formular de evaluare în care dorim să ştim părerea dvs. legată de experienţa de training avută. 

Rezultatul acestor evaluări este monitorizat în permanenţă şi ne ajută să ne îmbunătăţim constant calitatea cursurilor şi a întregii experienţe de training.

Programul satisfacţie 100%:  în cazul în care nu sunteţi mulţumit de calitatea training-ului la care aţi participat, vă rugăm să ne anunţaţi în cel mult 30 de zile pentru a vă returna banii sau a utiliza opţiunea de a urma încă o data cursul, fără costuri adiţionale.

30 days guarantee.png

ETA2U este principalul integrator de sisteme și soluții IT complexe din România

Proiecte Europene

Suntem partener de incredere in organizarea proiectelor cu finantare din Fonduri Europene, PNRR sau alte surse externe. 

Cum te putem ajuta?

 • Consultanță gratuită în realizarea planulului de învățare și calibrarea acestuia din punct de vedere eligibilitate pentru finanțare
 • Furnizarea de cursuri acreditate pentru execuția planului de finanțare transmis
 • Consultanță gratuită în alegerea tehnologiei potrivite pentru organizația ta

Experienta:

O importantă contribuție la dezvoltarea Centrului de Training a constituit-o accesarea Fondurilor Europene. Centrul de Training a participat la elaborarea și implementarea cu succes a 7 proiecte. Ultimele 3 proiecte, sunt: 

 • PRECOMP – Pregătește-te să fii competitiv în domenii de specializare inteligentă, cod POCU/464/3/12/126668, perioada 01.11.2019 – 30.04.2020; 
 • Proiectul este implementat în Regiunile Vest, Centru și Nord-Vest de ETA2U, Asociația FORTI, Soft Aplicativ și Servicii Sibiu și CTCE Alba Iulia; 
 • Proiectul și-a propus promovarea ocupării sustenabile a forței de muncă din regiunile Centru, Vest și Nord-Vest, prin îmbunătățirea competențelor și aptitudinilor TIC a 720 de persoane angajate în societăți cu potențial competitiv identificate conform SNC, astfel încât să fie mai adaptabili la nevoile sectoarelor economice din care provin și să facă față provocărilor din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI; 
 • Prin calificare, în pas cu piața muncii, cod POSDRU/164/2.3/S/134528, perioada 01.05.2014 – 31.10.2015; 
 • Proiectul a fost implementat în Regiunile Vest, Centru și Nord-Vest de ETA2U, Centrul de Informatică Minieră Cluj-Napoca, Soft Aplicativ și Servicii Sibiu și Informatică Oradea; 
 • Proiectul și-a propus creşterea nivelului de calificare a 720 de persoane angajate pe piaţa muncii din regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Vest şi Centru prin furnizarea de programe de formare profesională de calificare; 
 • IT USER - Actualizarea cunoştinţelor TIC ale angajaţilor din Regiunea V Vest – factor de creştere ecomonică în regiune, cod POSDRU/37/3.2/G/22869, perioada 01.01.2011 – 31.12.2012; 
 • Proiectul implementat de ETA2U din Timișoara și Universitatea Politehnica din Timișoara și-a propus creşterea gradului de adaptabilitate şi mobilitate al angajaților din Regiunea Vest prin furnizarea de programe de formare profesională acreditate în domeniul noilor tehnologii de comunicaţie şi prelucrare a informaţiei; 
 • În cadrul proiectului au beneficiat de cursuri gratuite un număr de 391 de angajaţi şi manageri.
 • Programele de instruire derulate MS – Noutăţi în Windows 7 şi Office 2010, ACC – Baze de date Access, CAD – Tehnici CAD de realizare a documentaţiei grafice inginereşti au fost deosebit de căutate de utilizatorii de IT.

Devino Trainer

Suntem cel mai experimentat centru de training IT din Romania si avem cea mai mare echipa de traineri asociati. Peste 100 de specialisti din intreaga lume contribuie la dezvoltarea portofoliului de cursuri al ETA2U Training Center. 

Daca esti pasionat de tehnologie dar si de oameni, vrei sa contribui activ la dezvoltarea societatii in care traiesti si vrei sa faci parte dintr-o comunitate mare de oameni entuziasti, atunci te asteptam alaturi de noi. 

Trimite-ne CV-ul tau alaturi de detaiile tale pe email, la training@eta2u.ro 

Clienții nostri

Nu ai găsit ce căutai? Dă-ne un mesaj!

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.