Centru de testare si certificare IT - ETA2U

Contribuim activ la dezvoltarea si cresterea calitatii in industria IT prin intermediul programelor noastre de formare si certificare

Centru autorizat de testare Pearson VUE & Kryterion al ETA2U Training Center

ETA2U Training Center este centru de testare acreditat Pearson VUE & Kryterion şi administrează o gamă variată de examene cum ar fi: Microsoft, Cisco, Amazon, ISTQB, VMware, etc.

Lista examenelor disponibile şi informaţii despre fiecare examen sunt disponibile pe pagina web PearsonVUE/Kryterion sau pe site-ul producătorului (Microsoft, Cisco, Amazon, ISTQB, VMware, etc.).

pearson-vue-test-center-logo-2.pngimage.png

Centru de testare ETA2U Timisoara

Pentru înregistrarea în vederea programării unui examen, va rugăm să contactaţi adminstratorul centrului de testare cu câteva zile înaintea datei la care doriţi susţinerea examenului, pentru a stabili de comun acord data şi ora examenulu. Centrul de testare ETA2U este disponibil doar in Timisoara.

Unde ne gasiti

Centru de testare Pearson VUE & Kryterion. Adresa: Gh. Dima, nr.1, et. 1, ETA2U Timisoara

Program

Pentru programul exact din fiecare saptamana, va rugam sa ne contactati:
0723 204 386; training@eta2u.ro

Afla mai multe despre sustinerea examenelor

 • Examenele se susţin în limba engleză şi se programează la cererea candidaţilor cu minim 72 de ore (3 zile lucrătoare), înainte de ziua stabilită pentru testare.
 • Pentru înregistrare în vederea programării unui examen, va rugăm să contactaţi adminstratorul centrului de testare (Evelyne Klemenco, 0723 204 386, training@eta2u.ro) cu câteva zile înaintea datei la care doriţi susţinerea examenului, pentru a stabili de comun acord data şi ora examenului.
 • Înregistrarea la examen se face după completarea unui formular de înregistrare care vă va fi transmis. În cazul în care plata examenului se face de către firma dvs., formularul trebuie semnat şi ştampilat de o persoană autorizată din firma dvs.
 • Vă rugăm să vă prezentaţi la centrul de testare cu cel puţin 15 minute înaintea orei convenite pentru începerea examenului.
 • Plata taxelor de examinare se efectuează anticipat, prin ordin de plată bancar sau în numerar.
 • Eventuala amanare a unui examen trebuie anunţată cu cel putin 72 de ore în avans.
 • În cazul în care candidatul nu se prezintă la examen la data şi ora pentru care a fost înregistrat, NU este posibilă restituirea taxelor de examinare.

 

Regulile centrului de testare

 • Candidatul are obligaţia să prezinte administratorului centrului de testare DOUĂ acte de identitate, ambele cu semnatură şi cel puţin unul cu fotografie. Verificarea actelor se face la examen, în momentul semnării foii de înregistrare. De asemenea, veţi citi şi semna formularul cu regulile centrului de testare.
 • Candidatul nu are voie să intre în sala de testare cu obiecte personale: poşete, genţi, telefoane mobile, ceasuri, portofele, cărţi, mâncare, coli, instrumente de scris, medicamente , broşuri, dicţionare, dispozitive de comunicare, laptopuri,PDA-uri sau alte dispozitive electronice. Toate obiectele pe care candidatul le are asupra sa, vor fi depozitate într-un loc special amenajat. Candidatul va primi înapoi aceste obiecte la sfârşitul examenului.
 • Pentru notiţe, se va folosi un noteboard, care vă va fi înmanat la intrarea în sala împreună cu un creion special, acestea urmând să fie returnate administratorului imediat după teminarea examenului.
 • Candidatul trebuie să ocupe locul indicat de administratorul centrului de testare fără să-i deranjeze pe ceilalţi candidaţi.
 • Administratorul va porni examenul şi vă va explica modul de desfăşurare al acestuia.
  Timpul aferent examenului este măsurat automat de sistem şi afişat pe ecran. E recomandat să nu faceţi pauze, deoarece pe durata lor timpul examenului nu este oprit.
 • Candidaţii vor fi monitorizaţi prin camere video în timpul examenului de către administratorul centrului de testare.
 • În cazul în care apar în timpul examenului orice probleme de natură să influenţeze rezultatul examenului, vă rugăm să anuntaţi imediat administratorul centrului de testare.
   

Important de stiut:

 • Administratorul nu poate raspunde la întrebari legate de conţinutul examenului.
  La terminarea examenului, rezultatul va fi afisat pe ecran si / sau tipărit (în funcție de examen).
 • Foaia de înregistrare semnată la începutul examenului trebuie semnată şi la terminarea acestuia.
 • În cazul în care un candidat încearcă să fraudeze, rezultatul examenului va fi anulat, vor fi anulate toate examenele şi eventualele certificări deţinute de acesta la producătorul la care candidatul respectiv dă examen. Acesta nu va mai putea obţine niciodată o certificare la producătorul respectiv.

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.