Suntem pregătiți de IT Congress 2023

Înapoi la articole

Citește mai mult

IT Congress este cel mai important eveniment IT al anului, fiind unic în România prin format și participare, cât și din punctul de vedere al producătorilor prezenți. Congresul se adresează clienților ETA2U și brandurilor IT cu care ETA2U are parteneriate strategice.

Experiența acumulată de-a lungul edițiilor anterioare ne ajută să vă reamintim câteva dintre motivele principale pentru care merită să participați la cea de-a 12 ediție IT Congress:

  • Evenimentul reunește peste 1.500 de participanți care au pasiuni și interese profesionale comune.
  • Accesul la cele mai noi tehnologii informaţionale, menite să reducă costurile și să îmbunătățească productivitatea companiei dvs.
  • Posibilitatea de a intra în contact direct cu jucători de top de pe piaţa IT mondială, implicaţi în eveniment în calitate de Parteneri PLATINUM: CISCODELL TECHNOLOGIES, Parteneri GOLD: FORTINETHP Inc.JUNIPERLENOVOPURE STORAGEVEEAMWEBCON și Parteneri SILVER: ASUSAMAZON WEB SERVICESBITDEFENDERETA2U VAD ORACLEJABRANOKIAPALO ALTOSASTREND MICROVMWAREXEROX.
  • Oportunitatea de a testa personal echipamentele și ultimele soluții de top din domeniu, tendințe din tehnologie, cât și oportunitatea de a purta un dialog centralizat cu echipele de specialiști și oamenii de business.

Raportându-ne la situația afacerii noastre cu 3-4 ani în urmă, astăzi ne bucuram de o distribuire mult mai echilibrată a clienților noștri în cadrul diferitelor verticale de business.

Alături de partenerii tehnologici, ne străduim ca temele abordate să fie și anul acesta relevante pentru fiecare dintre dvs.

După cum ne împărtășeați că vă preocupă, la IT Congress, topicurile cu privire la aspecte ce țin de Securitate se vor regăsi în aproape toate prezentările.

Dell Technologies, pe care de ani buni îl reprezentăm în fața dvs. în calitate de partener Titanium, bazându-se pe un portofoliu diversificat și complex, vor propune teme cu care se acoperă un spectru larg: de la oameni ca punct de referință în conceperea noului mod de lucru, la extraordinara productivitate la care pot contribui noile ecrane și periferice Dell, sau la cum puteți conferi securitate echipamentelor de lucru, oriunde ar fi acestea.

Protecția împotriva malware-ului și a amenințărilor cibernetice face parte din strategia dvs.?

Procesarea datelor în timp real este vitală pentru activitatea dvs.?

Vom afla propunerea pentru performanță și securitate fără compromisuri cu noua generație de servere PowerEdge.

Cum se poate alege platforma cea mai potrivită pentru păstrarea datelor critice?

Există opțiuni excelente, dar în funcție de volumul de lucru și de alte caracteristici pe care le puteți lua în considerare, una este mai bună decât cealaltă. Să aflăm când ar trebui să alegem unul, în detrimentul celuilalt!

Există acum context pentru aducerea la nivelul zilelor noastre a calității serviciilor oferite de Sectorul Public. La IT Congress veți putea alege să participați la prezentarea de soluții inovatoare pentru o administrație publică modernă.

Ultimii ani au adus numeroase schimbări pentru rețelele de tip enterprise sau de campus. Dincolo de evoluția lățimilor de bandă din core către 40 și 100Gbps, am asistat la o adopție tot mai pronunțată a tehnologiilor de tip software defined, atât în zona de LAN, cât și în zona de WAN și mai ales a soluțiilor de integrare între acestea, ce permit o politică de acces și segmentare unitară în LAN și WAN. Însă, poate cel mai important trend este acela de a asigura vizibilitate și posibilități de analiză a traficului ce trece prin rețea, cu ajutorul algoritmilor de machine-learning.

Vă invităm la sesiunea “Viitorul rețelelor moderne pentru enterprise”, unde împreună cu specialiștii Cisco vom discuta despre toate aceste tendințe și despre impactul lor asupra rețelelor.

Conform statisticilor, astăzi, peste 92% dintre întâlnirile de business au cel puțin un participant remote. Aceleași statistici mai spun ca peste 90% dintre companii folosesc cel puțin două platforme pentru întâlnirile online. În aceste condiții, este foarte important ca utilizatorii să se poată bucura de toate funcționalitățile într-un mod simplu și intuitiv. Vă invitam să vedeți ce va propune Cisco – Webex pentru întâlniri simple și fără bătăi de cap!

Cum să transformați operațiunile IT și de rețea cu ajutorul AI / ML și știința datelor, Digitalizare, Cloud, Performanta și/sau Securitate, toate aceste aspecte vor fi abordate pe parcursul celor 2 zile de eveniment.

La IT Congress este loc și pentru distracție iar pentru asta vom organiza o tombolă specială pentru a răsplătii cu premii răbdarea și implicarea participanților, astfel că am pregătit pentru dumneavoastră 2 Laptopuri Dell XPS 136 Televizoare 55” Samsung LED 55AU7092 4K50 Trollere HP All In One Carry On Luggage 7ZE80AA și multe alte surprize.

Primii 100 de participanți înscriși la eveniment vor primi câte un cadou surpriză. Premiul va putea fi ridicat personal la eveniment de la standul cu ecusoanele pentru acces.

Agenda evenimentului și alte informații vor fi publicate după data de 28 Aprilie pe site-ul www.itcongress.ro.

Ne-ar face o deosebită plăcere să participați la acest eveniment!

Cu prietenie,
Echipa ETA2U

 

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.