International Mechatronik Forum în Linz (AT)

Înapoi la articole

Citește mai mult

CTT ETA2U Innovation a participat in perioada 20-21 octombrie la evenimentul international Mechatronik Forum in Linz (AT). Unul din putinele evenimente cu prezenta on site cat si hibrida derulat in aceasata perioada, acesta a reprezentat o platforma pentru discutii si intalniri cu subiectul “mecatronica simbitioca”. Conferinta anuala reprezinta platforma centrala pentru prezentari tehnologice si discutii in cercetare si dezvoltare atat stintiific cat si cu implementare in industrie si ofera posibilitatea creeri de noi parteneriate pentru inovare dinamica in tarile participante. Gazda evenimentului a fost Universitatea Johannes Kepler (JKU) LIT OPEN INNOVATION CENTER, reunind atat companii cat si centre de cercetare dezvoltare si transfer tehnologic din Austria, Cehia, Italia, Germania, Romania si Ungaria. Atat solutiile expuse cadrul targului cat si sesiunile de prezentare si workshop s-au concentrate pe solutionarea provocarilor date de noile paradigme in productie create de mediul global curent, atat din punct de vedere strategic cat si din punct de vedere al implementarii la baza in mediul de productie. Programul evenimentului a cuprins prezentari, exemple de bune practice, laboratoare deschise, sesiuni de workshop si prezentare cu stand. 

In standul CTT ETA2U Innovation au fost prezentate solutiile dezvoltate de ETA2U in jurul platformei 0 Paper pentru eliminarea suportului fizic din comunicare in mediile de productie, logistica, mediu sau eficienta energetica, solutii orientate pe digitizare si cresterea vizibilitatii in shop floor. Acestea raspund cerintelor tot mai mari de urmarire centralizata a mediilor de productie sau de implementare a masurilor de eficienta energetica pentru a creea un produs competitiv intr-o piata dinamica si tot mai impredictibila. 

Abordarea CTT ETA2U INNOVATION in monitorizarea productiei si monitorizarea marimilor electrice, cat si digitalizarea instructiunilor de lucru si a documentelor sau monitorizarea calitatii aerului utilizand echipamente IoT, a fost apreciata prin modul inovator de colectare non intrusive si automata a datelor cat si pentru faptul ca ofera posibilitatea upgrade-ului pentru masinile de productie existente. Solutiile prezentate sub umbrela 0 Paper – ZAXSense, PowerSense si Airdata sunt un raspuns accesibil pentru provocarile de comunicare si gestionare a productie trasate pe principiile Industry 4.0, principii care de multe ori se dovedesc prohibitive pentru companiile mici si mijlocii implicate in productia seriala.

Pentru mai multe detalii legat de serviciile noastre ne puteti contacta la:

ctt@eta2u.ro

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.