ETA2U și Juniper colaborează pentru a oferi soluții IT de ultimă generație

Înapoi la articole

Citește mai mult

Ne bucurăm să anunțăm că, la începutul acestui an, am obținut nivelul Select în parteneriatul cu Juniper.

Tehnologiile în care ne-am specializat sunt:

  • Routing,
  • Security și
  • AIDE Wired and Wireless.

Noile specializări acoperă domenii tehnologice cheie. Am acceptat provocarea de a ne consolida experiența pentru că sesizam interes din partea clienților pentru aceste domenii.

Învățăm mereu, ne perfecționăm pentru a le oferi clienților noștri expertiza completă.

Rutare: furnizam soluții de rutare, cum ar fi rutarea de la punctele centrale catre locațiile aflate la distanță, interconectarea centrelor de date, gestionarea traficului de clasă operator. Integrăm în soluții rețele de transport extrem de robuste și disponibile pentru servicii de business critice.

Securitate: includem în soluții Juniper Connected Security pentru clienții care au nevoie de servicii de securitate dedicată sau integrată.

AIDE Wired and Wireless: pentru partenerii care folosesc Mist AI Cloud. Sunt soluții care revoluționează rețelele enterprise cu fir și fără fir, cu perspectivă, automatizare și acțiuni bazate pe inteligență artificială.

Soluțiile maximizează experiența utilizatorului, oferind în același timp simplitate, fiabilitate și securitate fără precedent.

Candidatura la nivelul Select se face pe bază de invitație. Pentru a obține acest nou nivel, specialiștii noștri au parcurs etape de acreditare profesională în zona comercială și în cea tehnică. Nu am făcut acum primul pas. A contat și experiența dovedită în integrarea în soluții a produselor și serviciilor Juniper.

Parteneriatul ETA2U & Juniper

Parteneriatul ETA2U & Juniper va optimiza proiectarea și implementarea cu succes a proiectelor pe care le dezvoltam alături de clienții noștri prin:

  • Standarde înalte de certificare tehnică și specializări
  • Specialiști ETA2U antrenați să înțeleagă și să rezolve necesitățile actuale și pe cele prioritare ale afacerii dvs.
  • Soluții inspirate din succesul dovedit al actorilor din industria dvs.
  • Acces prioritar la instrumente, resurse și echipa Juniper pentru a vă răspunde în timp real
  • Investiția pentru succes pe termen lung

Avem parte de suport în oferirea celor mai bune produse și servicii printr-un program structurat, dar și de training.

Toate aceste lucruri pentru a ne asigura că implementarea cu ETA2U a soluțiilor din portofoliul Juniper va rămâne una din poveștile de succes în jurnalul afacerii dvs.

Mulțumim celor de la Juniper pentru încrederea și sprijinul acordat și vă mulțumim dvs., clienților noștri, pentru că alegeți să lucrați cu echipa ETA2U în proiectele de mare importanță pentru dvs.!

Despre Juniper:

„La Juniper, ne străduim să oferim experiențe de rețea care transformă modul în care oamenii se conectează, lucrează și trăiesc.

Contestând complexitatea inerentă în era 5G și cloud, soluțiile noastre alimentează conexiunile care contează cel mai mult - de la educație la asistență medicală până la servicii bancare securizate. Angajamentul nostru este de a promova rezultate reale pentru echipele din rețea și pentru fiecare persoană pe care o deservesc.

Este atât de simplu.”

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.