CENTRUL DE TRANSFER TEHNOLOGIC (CTT)

Înapoi la articole

Citește mai mult

ETA2U INNOVATION, divizia de inovare și cercetare ETA2U, anunță cu mândrie și entuziasm obținerea acreditării permanente a entitatii Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation pentru domeniul tehnologii informationale si de comunicatii. Această acreditare este oferită de către Ministerul Tehnologiei si Inovarii prin ordinul nr. 162 din 28.02.2019, și reflectă efortul continuu al companiei de a face performanţă în fiecare activitate în care este implicată. Astfel CTT ETA2U Innvoation face parte din infrastructura nationala de innovare si transfer tehnologic.

Prin această nouă acreditare ETA2U prezintă partenerilor o nouă oportunitate de creștere și dezvoltare în segmentul tehnologic prin activitati de consultanta, analiza, realizarea de proiecte pilot si documentatie de studiu. Există o preocupare constantă de a oferi valoare adaugată în business tututor companiilor care doresc un parteneriat cu ETA2U si cresterea competivitatii pe axa pe care activeaza.

Inovarea implică o nouă abordare și se referă la îmbunatățirea produselor, serviciilor, proceselor, metodelor, formelor de organizare, pieței etc. Aceasta cuprinde întregul proces pornind de la ideea în sine, dezvoltarea si producția, realizarea și lansarea pe piață. 

Transferul tehnologic este un proces de transmitere a informațiilor ştiinţifice şi tehnologice, a cunoașterii, a mijloacelor de exploatare şi a drepturilor de proprietate intelectuală  către terţi pentru fabricarea unui produs, dezvoltarea unui proces sau furnizarea unui serviciu. 

In perioada premergatoare acreditarii, Centrul de Transfer Tehnologic ETA2U Innovation a beneficiat de un an de autorizare provizorie in vederea desfasurarii activitatilor specifice de consultanta. Pe durata acestui an, entitatea CTT ETA2U Innovation a reusit cu success derularea de proiecte pilot pe tehnologii emergente Industrial IoT si implementari inovatoare cu scopul de crestere a competitivatii organizatiilor

Cu implicarea entitatii CTT, ETA2U innovation a dezvoltat 4 produse noi, inovatoare si unice pe piata:

  • ZAXSense – solutie IoT pentru monitorizarea masinilor de productie si calculatie OEE
  • AquaWAN – solutie de telecitire a contoarelor de apa prin protocolul LoRa
  • LoRaWAN4environment – solutie de urmarire si raportare a parametrilor de mediu
  • ZAX0Paper – solutie de digitalizare a mediulul de productie.

În acest caz, ETA2U INNOVATION este o entitate acreditată care asigură acest proces de transfer tehnologic către terți într-un cadru sigur și eficient. 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: ctt@eta2u.ro

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.