Automotive Hungary Expo – Budapesta (HU)

Înapoi la articole

Citește mai mult

CTT ETA2U Innovation a participat in perioada 16-18 noiembrie la evenimentul international Automotive Hungary Expo – Budapesta (HU). Evenimentul cu o traditie de 10 ani organizat in spatial expozitional Hungexpo din Budapesta ca un forum de întâlnire pentru părțile interesate din industria auto maghiară si internationala: producători de automobile, furnizori, precum și întreprinderi mici și mijlocii. Evenimentul a fost întotdeauna dedicat prezentării celor mai recente tehnologii și tendințe, expoziția de anul acesta și conferințele aferente fiind concentrate pe inteligența artificială, 5G, mobilitate electrica, industria 4.0 si digitalizare. 

Automotive Hungary 2021 a reunit atat companii producatoare de automobile din Ungaria ca BMW, AUDI cat cat si centre de cercetare dezvoltare si transfer tehnologic, universitati tehnice si producatori de solutii pentru automotive din Austria, Germania, Romania si Ungaria. Atat solutiile expuse in cadrul targului cat si sesiunile de prezentare si workshop s-au concentrate pe solutionarea provocarilor date de directiile noi din industria utomotive, concentrarea pe electrificare si eliminarea consumului de carburanti fosili si reducerea impactului asupra mediului prin imbunatatirea factorilor de productie si digitalizarea completa prin eliminarea hartiei din monitorizare, raportare si utilizarea instructiunilor de lucru.

In standul CTT ETA2U Innovation au fost prezentate solutiile dezvoltate de ETA2U in jurul platformei 0 Paper pentru eliminarea suportului fizic din comunicare in mediile de productie, logistica, mediu sau eficienta energetica, solutii orientate pe digitizare si cresterea vizibilitatii in shop floor. Acestea raspund cerintelor tot mai mari de urmarire centralizata a mediilor de productie sau de implementare a masurilor de eficienta energetica pentru a creea un produs competitiv intr-o piata dinamica si tot mai impredictibila.

Abordarea CTT ETA2U INNOVATION in monitorizarea productiei si monitorizarea marimilor electrice, cat si digitalizarea instructiunilor de lucru si a documentelor sau monitorizarea calitatii aerului utilizand echipamente IoT, a fost apreciata prin modul inovator de colectare non intrusive si automata a datelor cat si pentru faptul ca ofera posibilitatea upgrade-ului pentru masinile de productie existente. Solutiile prezentate sub umbrela 0 Paper – ZAXSense, PowerSense si Airdata sunt un raspuns accesibil pentru provocarile de comunicare si gestionare a productie trasate pe principiile Industry 4.0, principii care de multe ori se dovedesc prohibitive pentru companiile mici si mijlocii implicate in productia seriala.

Pentru mai multe detalii legat de serviciile noastre ne puteti contacta la:

ctt@eta2u.ro

Contactează-ne

Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și cu Politica noastră de confidențialitate, care explică modul în care putem colecta, folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale, inclusiv către terți.