Centru de testare Pearson VUE

Centru de testare Pearson PROMETRIC

Orar examenPEARSON VUE
Luni-Vineri
orele 09-16

Orar examene PROMETRIC
Miercuri, orele 09-16

 

 

Orar examene PeopleCert
Luni-Vineri
orele 09-16

 

Centrul de testare PearsonVUE/PROMETRIC/PeopleCert al ETA2U Training Center 

ETA2U Training Center este centru de testare acreditat Prometric/VUE/PeopleCert şi administrează o gamă variată de examene cum ar fi: Microsoft, Oracle, Sun Microsystems, Novell, Adobe, ITIL, etc.

 • Lista examenelor disponibile şi informaţii despre fiecare examen (durată şi număr întrebări) sunt disponibile pe pagina web PearsonVUE/PROMETRIC/PeopleCert sau pe site-ul producătorului (Microsoft, Oracle, IBM etc.).
 • Examenele se susţin în limba engleză şi se programează la cererea candidaţilor cu minim 72 de ore (3 zile lucrătoare), înainte de ziua stabilită pentru testare.
 • Pentru înregistrare în vederea programării unui examen, va rugăm să contactaţi adminstratorul centrului de testare (Evelyne Klemenco, 0256-277644, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) cu câteva zile înaintea datei la care doriţi susţinerea examenului, pentru a stabili de comun acord data şi ora examenului.
 • Înregistrarea la examen se face după completarea unui formular de înregistrare care vă va fi transmis. În cazul în care plata examenului se face de către firma dvs., formularul trebuie semnat şi ştampilat de o persoană autorizată din firma dvs.
 • Vă rugăm să vă prezentaţi la centrul de testare cu cel puţin 15 minute înaintea orei convenite pentru începerea examenului.
 • Plata taxelor de examinare se efectuează anticipat, prin ordin de plată bancar sau în numerar.
 • Eventuala amanare a unui examen trebuie anunţată cu cel putin 24 de ore în avans.
 • În cazul în care candidatul nu se prezintă la examen la data şi ora pentru care a fost înregistrat, NU este posibilă restituirea taxelor de examinare. 

Regulile centrului de testare

Candidatul are obligaţia să prezinte administratorului centrului de testare DOUĂ acte de identitate, ambele cu semnatură şi cel puţin unul cu fotografie. Verificarea actelor se face la examen, în momentul semnării foii de înregistrare. De asemenea, veţi citi şi semna formularul cu regulile centrului de testare.

  1. Candidatul nu are voie să intre în sala de testare cu obiecte personale: poşete, genţi, telefoane mobile, ceasuri, portofele, cărţi, mâncare, coli, instrumente de scris, medicamente , broşuri, dicţionare, dispozitive de comunicare, laptopuri,PDA-uri sau alte dispozitive electronice. Toate obiectele pe care candidatul le are asupra sa, vor fi depozitate într-un loc special amenajat.Candidatul va primi înapoi aceste obiecte la sfârşitul examenului
  2. Pentru notiţe, se va folosi un noteboard, care vă va fi înmanat la intrarea în sala împreună cu un creion special, acestea urmând să fie returnate administratorului imediat după teminarea examenului.
  3. Candidatul trebuie să ocupe locul indicat de administratorul centrului de testare fără să-i deranjeze pe ceilalţi candidaţi.
  4. Administratorul va porni examenul şi vă va explica modul de desfăşurare al acestuia.
  5. Timpul aferent examenului este măsurat automat de sistem şi afişat pe ecran. E recomandat să nu faceţi pauze, deoarece pe durata lor timpul examenului nu este oprit.
  6. Candidaţii vor fi monitorizaţi prin camere video în timpul examenului de către administratorul centrului de testare.
  7. În cazul în care apar în timpul examenului orice probleme de natură să influenţeze rezultatul examenului, vă rugăm să anuntaţi imediat administratorul centrului de testare.

    

 1. Administratorul nu poate raspunde la întrebari legate de conţinutul examenului.
 2. La terminarea examenului, rezultatul va fi afişat pe ecran şi tipărit automat.
 3. Foaia de înregistrare semnată la începutul examenului trebuie semnată şi la terminarea acestuia.
 4. În cazul în care un candidat încearcă să trişeze, rezultatul examenului va fi anulat, vor fi anulate toate examenele şi eventualele certificări deţinute de acesta la producătorul la care candidatul respectiv dă examen. Acesta nu va mai putea obţine niciodată o certificare la producătorul respectiv.
 5. Examelele susţinute la PeopleCert se pot anula cu cel minim 72 de ore înainte de susţinerea lui, în caz contrar, examenul se plăteşte integral. 

ITIL® este o marcă înregistrată a AXELOS Limited, utilizată conform permisiunilor AXELOS Limited. Toate drepturile rezervate.

« Înapoi