Servicii profesionale pentru mediul de tipărire, copiere și scanare

lntegrați echipamentele de tipărire, copiere sau scanare, precum multifuncționalele în mediul dumneavoastră de tipărire, rapid și fără probleme. Profitați la maxim de tehnologia achiziționată, chiar din prima clipă. Lăsați totul în seama specialiștilor noștri.

Atunci când achiziționați un echipament, așteptați performanța din partea acestuia chiar de la început. Tocmai de aceea este important să beneficiați de serviciile inginerilor ETA2U Image&Print pentru a vă instala, configura și include noul echipament în mediul de tipărire deja existent și pentru a vă instrui în utilizarea corectă, eficientă și performantă a acestuia.

Realizăm acest lucru indiferent dacă echipamentul achiziționat este imprimantă, multifuncțional, scaner sau plotter. Profesioniștii ETA2U Image&Print asamblează accesoriile, verifică partea de hardware, configurează rețeaua și instruiesc la sediul dumneavoastră utilizatorii echipamentelor.

Serviciile noastre de instalare, configurare, mentenanță sunt disponibile pentru imprimante laserjet, multifuncționale, produse inkjet pentru mediul business astfel încât echipamentele să fie pregătite să facă față eficient operațiilor de zi cu zi.

Inginerii de service ai ETA2U Image&Print sunt determinați să asigure calitatea serviciilor de suport tehnic și mentenanță tuturor clienților. Dovadă a acestui obiectiv stă obținerea a numeroare autorizări și certificări, atât pentru companie cât și pentru specialiștii care lucrează în cadrul firmei.

Beneficii:

  • rezultate impresionante — Intervențille rapide, eficiente și avantajoase din punct de vedere al costurilor, reduc efortul și timpul angajaților dumneavoastră, mai prețios în alte activități importante;
  • complexitate redusă — Configurarea într-un mod profesionist a rețelei de tipărire și scanare vă poate simplifica infrastructura IT;
  • deranj minim — Specialiștii ETA2U Image&Print sunt instruiți să prevină întreruperea activităților dumneavoastră curente atunci când execută acțiuni de service în cadrul firmei dumneavoastră;
  • performanța calității —  Echipamentele performante își dovedesc performanța maximă prin servicii de instalare și configurare optimă, urmate de mentenanța dedicată, asigurând performanța echipamentului dumneavoastră de la început și pe tot parcursul vieții sale.

Tarife manoperă servicii service imprimante

operațiuni efectuate la sediul ETA2U
Toate tarifele sunt afișate în lei și includ TVA

I
M
P
R
I
M
A
N
T
E
Manopera reparatie imprimante Matriciale/DeskJet/LaserJet Personale 42.0
Manopera reparatie imprimante Matriciale/DeskJet/LaserJet/ Profesionale 84.0
Deplasare la sediul clientului (on site) 42.0
Manopera reparatie Matriciale, Plotter, LaserJet retea ( on site ) 120.0
Mentenanta ( include curatarea ) imprimantei DeskJet/LaserJet Personal 30.0
Mentenanta ( include curatarea ) imprimantei DeskJet/LaserJet Profesionale 60.0

 

« Înapoi