Profi Logo

Am apelat la serviciile ETA2U pentru a furniza echipamentele IT către cele 159 de școli în cadrul campaniei de responsabilitate socială “PROFI te premiază” 2013 bazându-ne pe profesionalismul și promptitudinea dovedită în colaborările anterioare. ETA2U a contribuit la finalizarea cu succes a campaniei organizate de Profi Rom Food”.
Luminița Bunda - Manager promovare și publicitate, Profi Rom Food

TMD Friction Logo

Sediul TMD Friction

La finele anului 2013 ETA2U a realizat la TMD Friction România un datacenter secundar la Caransebeș. Centrul de date secundar este interconectat printr-un inel de Fibră Optică cu centrul de date existent. Mediul virtualizat cu sisteme critice tip “server” este replicat programat între echipamentele din cele două datacentere. Orice eveniment nedorit care ar dezafecta complet centrul de date principal implică activarea serviciilor din centrul de date secundar în maxim 30 minute, restabilindu-se astfel fluxurile normale de producție. A fost extinsă și schema de backup/arhivare a datelor, implementându-se o structură Disk-to-Disk-to-Tape. Ca rezultat al acestui proiect TMD Friction România a obținut un nivel înalt de disponibilitate pentru sistemul informatic.”.
TMD Friction România

Directia Fiscala a Municipiului Timisoara Logo

Sediul Primaria Timisoara

Inițiat în noiembrie 2013, se află în derulare proiectul de digitalizare a arhivei Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara. Acest proiect are ca scop principal îmbunătățirea și eficientizarea capacității administrative a instituției, având ca beneficiar final contribuabilul timișorean. Volumul de documente estimat spre digitizare este de 7.000.000 file. ”.
Adrian Bodo – Director Executiv Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara

Electrica Logo

Sediul Electrica

Suntem foarte mulţumiţi de colaborarea cu ETA2U, de modul în care s-au derulat proiectele, de planificarea riguroasă şi de execuţia impecabilă”.
Horia Mioșcu – Șef Serviciu Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor, S.C. FDEE Electrica Distribuție Transilvania Nord S.A.

AEM Logo

Sediul AEM Timisoara


"ETA2U este unul dintre cei mai importanți parteneri în domeniul IT pentru compania noastră și doresc să subliniez valoarea soluțiilor oferite. ETA2U ne-a oferit sprijin în dezvoltarea proiectelor IT prin consultanță adecvată."
Nicolae Simtion - IT Manager, AEM

Adiss SA Logo

Sediul Adiss SA


“Am apelat la ETA2U bazându-ne pe buna colaborare pe care am avut-o mai bine de 3 ani. S-a primit suport în a organiza modul de realizare a printării în companie, astfel încât să renunțăm la imprimantele locale și să folosim echipamente de printare departamentală. Soluția de monitorizare și control a paginilor tipărite și copiate oferită de ETA2U a fost implementată cu succes. Toate aceste măsuri au făcut ca procesul de printare să devină mult mai eficient și s-a eliminat - din partea firmei noastre - activitatea de menținere în funcțiune a parcului de echipamente. Efortul companiei noastre rămâne concentrat pe principala activitate: crearea de tehnologii moderne și producția de echipamente și stații de epurare și tratare a apei. ETA2U dovedește profesionalism în asigurarea capacității de printare în cadrul ADISS SA.”
Alexandru Cernucan - Directorul Tehnic, ADISS SA


« Înapoi