Conferinta finala SABER (Bruxelles, 30 septembrie, 2014)

Conexiune Prin Satelit in Broadband pentru Regiunile Europene, de la grad de disponibilitate la grad de penetrare:contributia SABER (Conexiune Prin Satelit in Broadband pentru Regiunile Europene) are ca scop diseminarea catre toate Regiunile Europene a rezultatelor de succes obtinute pe parcursul proiectului.

De fapt, principalul scop al retelei tematice SABER este sa creeze conditiile pentru a asigura cea mai eficienta si mai eficate contribtie a sistemelor de sateliti la sustinerea atingerii obiectivelor setate in proietul Europe 2020 si in consecinta a Agendei Digitale pentru Europa (ADE) prin implicarea Regiunilor Europene.

Conferinta va fi un eveniment international sub patronajul Presedintiei Italiene a Consiliului Uniunii Europene. Sesiunea de dimineata se imparte intre cele doua panouri de prezentari sustinute de catre reprezentanti ai Regiunilor Europene, Parliamentului UE, Comisiei UE, Agentiei Spatiale Europene, Operatorilor de Sateliti, Constructorilor de Sateliti si vor avea ca moderator pe Roya Ayazi (Secretar General al NEREUS):

  • Panoul 1: Conexiunea prin satelit in broadband in strategiile regionale din cadrul UE: unde ne situam?
  • Panoul 2: Solutii prin satelitii viitorului in slujba Regiunilor, a industriilor si a cetatenilor: privire in perspectiva cu o noua Agenda Digitala a UE.

Dupa-amiaza va fi dedicata prezentarii activitatii depuse de catre reteaua SABER pe parcursul acestor doi ani si va permite interactiunea totala cu audienta.

Sunteti interesat de temele ADE? Doriti sa descoperiti posibilitatea actuala de conectare broadband prin satelit? Veniti la aceasta conferinta! Va puteti inregistra aici.

Atasat – agenda prealabila. Atasamente: Descarca fisier FinalConference_draft agenda.pdf

« Înapoi