ETA2U – nominalizată în topul național al integratorilor de soluţii IT&C

Ziarul Financiar, în ediția din iulie 2016 a făcut public clasamentul celor mai importanți integratori și furnizori de soluții IT&C la nivel național  sub forma unui  “Top 45 de integratori de soluții IT&C”.

Soluţii de securitate IT de ultimă generaţie - prin noul parteneriat cu Palo Alto Networks

Soluţii de securitate IT de ultimă generaţie -  oferite de ETA2U prin noul parteneriat încheiat cu gigantul Palo Alto Networs

Platforma Palo Alto Networks

Lumea se schimbă. IT-ul se schimbă. Informația trebuie să circule, să fie accesibilă rapid, de oriunde, de pe orice platformă, de către angajați, clienți sau parteneri. Riscurile asociate cresc direct proporțional cu accesibilitatea, iar șansele de compromitere a informațiilor și pierdere a reputației sunt foarte mari.

Intel prezintă cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ - “Skylake”

Intel

 Intel prezintă cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ - “Skylake” 

HUSKtech - Infochioșc

Infochiosc

ETA2U a început de curând producția și comercializarea de terminale infochioșc cu ecran touchscreen sub brand-ul propriu HUSKtech. Infochioșc-urile HUSKtech sunt prezente pe piață sub forma echipamente de calitate și cu o fiabilitate...

Cisco extinde portofoliul soluțiilor de colaborare cu noi sisteme destinate companiilor medii și mari

Cisco a reînnoit în ultimele 24 de luni, întregul portofoliu de soluții de colaborare. De la software la hardware, designerii și inginerii au fost atenți la cele mai mici detalii pentru a livra experiențe de colaborare simple și accesibile unui număr cât mai mare de oameni. După noile tehnologii de colaborare pentru săli de ședințe și desktop prezentate în 2014, Cisco a lansat la începutul acestui an cele mai recente sisteme de colaborare:

  • Business Edition 6000S, platformă de colaborare completă, integrată într-un router Cisco;
  • TelePresence IX5000, sistemul de comunicații destinat companiilor mari, ce oferă o experiență video de colaborare fără precedent;
  • Project Squared, o aplicație de business și o soluție de comunicare pentru IMM-urile cu cel puțin 25 de angajați

Cea mai simplă și mai accesibilă platformă de colaborare destinată IMM-urilor

Companiile din segmentul midmarket, au acum la dispoziție noul Business Edition 6000,  o platformă de colaborare completă, integrată într-un router Cisco, ce oferă soluții de voce, video și colaborare, destinată cu precădere companiilor cu minim 25 de utilizatori. Pentru prima dată, clienții pot beneficia de soluțiile de colaborare integrate într-un Router pentru Servicii Integrate Cisco 2921, având astfel acces la servicii complete de routing, securitate, wireless și colaborare într-un singur dispozitiv. BE6000S este foarte ușor de instalat și de întreținut, dotat cu o interfață intuitivă de management, ce ajută la reducerea costurilor.

Sistemul de comunicatii Cisco TelePresence® IX5000 series, destintinat companiilor mari, oferă o experiență video de colaborare fără precedent pentru grupuri de 6 – 18 oameni aflați în aceeași încăpere, folosind doar jumătate din banda folosită până acum (compresie H.265), 3 camere 4k alocată sistemelor anterioare cu trei ecrane, la un consum de energie mai mic decât al unui uscător de păr. (sub 10 MAh).
Se spune despre  TelePresence® IX5000 că este o experiență „fără compromis”. Fie că utilizatorii se află în picioare sau așezați, combinația unică de trei camere 4K – o premieră în industrie – surprinde perfect și continuu întreaga încăpere la calitate UHD. Prelucrarea grafică puternică permite tranziții cursive între oameni și informații, iar imaginile de pe whiteboard sunt controlate digital pentru a oferi participanților aflați la distanță o vedere clară asupra conținutului, fără a fi nevoie de camere suplimentare.
Conectat în permanență, de oriunde, de pe orice dispozitiv
 
Managerii pot administra acum afacerea într-un mod mult mai simplu, direct de pe smartphone prin Project Squared. Project Squared este noua aplicatie de business collaboration, care permite conectarea cu colegii și echipa - dedicată echipelor și grupurilor care lucrează împreună. Aplicația oferă acces la chat, video, audio, întâlniri virtuale și partajare de conținut, fie că este vorba despre proiecte individuale, fie că implică activitatea unei echipe sau a unui departament. Este simplu, rapid, intuitiv și gratuit. Este un nou mod de a lucra adaptat pentru lumea actuală - mereu în mișcare, mereu conectată la evoluție. Aplicația este un proiect care primește permanent îmbunătățiri și presupune participarea utilizatorilor.

Pentru a afla mai multe detalii despre Cisco Unified Computing System, vă rugăm să contactați echipa ETA2U: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Recentă implementare de succes: Soluție de backup și disaster recovery

TMD Friction este producătorul numărul 1 în lume pentru echipamente originale de fricțiune și frânare pentru industria auto și feroviară. Pentru o companie cu viziune, IT-ul reprezintă componenta strategică a procesului de dezvoltare și implicit un diferențiator în piață. În demersul de a obține un nivel ridicat de disponibilitate și de reducere a costurilor cu infrastructura IT, compania a adoptat tehnologii VMware dedicate virtualizării de servere și virtualizării de desktop-uri. TMD Friction opera deja cu un cluster format din 3 servere cu VMware ESXi, însă realizarea planului de continuitate operațională includea replicarea datelor într-un datacenter secundar.

75 de ani de la apariţia xerografiei !

ETA2U este alături de Xerox - unul dintre cei mai importanți parteneri ai săi – la sărbătorirea a 75 de ani de la apariţia primei imagini xerografiate, care a revoluţionat modul de lucru cu documentele.

Istoria xerografiei începe în 1938, atunci când inventatorul Chester Carlson a înregistrat primul patent al invenţiei sale şi a realizat prima copie xerografiată în data de 22 octombrie, în Astoria, Queens, NewYork. Procesul, deşi rafinat, a rămas acelaşi până în zilele noastre, fiind tehnologia din spatele multor copiatoare, imprimante laser şi maşini de fax moderne.

ETA2U – integrator de soluții IT, companie privată cu capital integral românesc în fruntea Topului Naţional al Firmelor din România

Compania ETA2U - a fost premiată în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX - a 2013, care s-a desfășurat în sediul Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Romaniei, Aula Candelabrelor, în data de 28 noiembrie 2013.

Premiul a fost acordat pentru rezultatele economice obţinute de ETA2U în cursul anului 2012. Astfel, ETA2U este clasată în rândul celor mai performante companii din Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX–a, 2013, pe locul I pentru:

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii