PrintBack

Xerox a lansat cu puţin timp în urmă pe piaţa românească: PrintBack, o soluţie de imprimare mobilă şi gratuită, ce permite utilizatorilor care lucrează în afara birourilor să tipărească documentele de pe smartphone sau tabletă direct pe imprimanta de la birou sau pe cea conectată la computerul de acasă, oricând şi de oriunde. Această lansare a aplicaţiei a avut loc în toată regiunea DMO, din care face parte şi România, alături de alte peste 140 de ţări, pe patru continente. 

Aplicaţia PrintBack le permite utilizatorilor să-şi acceseze propria imprimantă conectată la  Mac sau PC, prin intermediul unui dispozitiv mobil ce rulează Android sau iOS, facilitând imprimarea documentelor din interiorul şi din afara biroului. Cu ajutorul soluţiei PrintBack, utilizatorii pot imprima documente Word, Excel, PowerPoint, fişiere Mac iWork şi PDF, fotografii etc. direct de pe dispozitivul mobil pe imprimanta de la birou sau de acasă. Acestea sunt trimise de pe dispozitivul mobil cu ajutorul Gmail, Hotmail sau Dropbox, direct la imprimantă.

Folosind PrintBack, tabletele şi smartphone-urile pot tipări documente şi imagini la o calitate ridicată, asemenea celor imprimate de pe computer.  Aplicaţia are o mare flexibilitate în selectarea modurilor de captare, salvare şi trimitere a comenzii de tipărire către imprimantă. PrintBack oferă o serie de opţiuni de imprimare, precum tipărirea documentelor sau a fotografiilor cu ajutorul butonului „share” sau „open with” şi selectarea fotografiilor în aplicaţia PrintBack.  De asemenea, modul „Photo Shoot” permite tipărirea fotografiilor recent făcute.

„Companiile de toate mărimile au acum o nouă modalitate de a fi mai productive - folosind aplicaţia PrintBack, acestea se pot concentra mai mult la propria afacere şi mai puţin la cum şi de unde să printeze documentele necesare”,  afirmă Bogdan Ghețău,  Specialist solutii pentru mediu de birou Xerox România. „Soluţia PrintBack facilitează activitatea utilizatorilor care lucrează cu documentele din afara biroului, le oferă o mai mare flexibilitate, dar şi siguranţă, prin opţiuni de imprimare a documentelor specifice.” 

Alte beneficii ale Xerox PrintBack:

  • Asigură securizarea datelor. Cu ajutorul opţiunii Hold Print documentele de tipărit sunt reţinute în computer până când utilizatorul le ridică din imprimantă.
  • Copiază documente sau fotografii de pe Dropbox în folderul „Downloads” de pe computer, reducând timpul de descărcare a documentelor.
  • Funcţionează pe computerul, imprimanta sau multifuncţionalul pe care utilizatorii le folosesc deja la serviciu sau acasă, indiferent de model sau mod de conexiune.
  • Fiind convinşi că soluţia prezentată este o soluţie fiabilă, o recomandăm cu căldură şi reamintim faptul că Departamentul Image&Print oferă audit gratuit celor interesaţi.


Pentru o demonstraţie practică a funcţionalităţii şi a beneficiilor soluţiei sus-prezentate, vă  invităm la sediul central ETA2U, Str. Ghe. Dima nr. 1, Timişoara, iar pentru informaţii suplimentare îl puteţi contacta pe Dl. Gabriel Manga la telefon: 0256. 277 540, mobil: 0742 009 911 sau e-mail: image&Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

« Înapoi