ETA2U - partener strategic în cadrul programului XPPS

Luna aprilie 2012 a adus vestea lansării în România a Xerox Partner Print Services (XPPS) - un program în sprijinul afacerilor clienţilor finali, prin care parteneri certificaţi Xerox vor implementa noile soluţii de management axate pe reducerea costurilor asociate tipăririi/scanării/copierii de documente.

ETA2U ca integrator important de servicii şi soluţii IT în România a fost acreditată de Xerox ca partener strategic în cadrul noului program, în semn de recunoaştere atât a capabilităţilor tehnice afirmate cât şi a soluţiilor şi serviciilor implementate.
XPPS implică un proces consultativ de vânzări, care are ca obiectiv livrarea către clienţi a unor soluţii personalizate de management al parcului de echipamente de tipărire. Aceste soluţii vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor referitoare la identificarea şi reducerea tuturor costurilor care stau la baza unei pagini tipărite.

Totodată, XPPS este un sistem complex de control şi securizare a datelor cu avantaje evidente reflectate printr-o productivitate sporită şi economii semnificative de timp. Programul oferă acces la tehnologii performante fără investiţii majore şi suport tehnic permanent.

Uzual, costurile asociate documentelor tipărite se pot împărţi în două categorii: transparente - legate de achiziţia echipamentelor hardware, mentenanţă, consumabile şi ascunse - cele care ţin de managementul documentelor scanate, productivitatea angajaţilor, suportul IT şi reciclarea. Valoarea acestor costuri însumate nu este neglijabilă şi deseori reprezintă o pondere importantă din totalul cheltuielilor unei companii.
Beneficiile imediate ale companiilor client care accesează XPPS sunt:

  • Predictibilitatea costurilor lunare
  • Mai puţine interveniţii din partea inginerilor de service
  • Concentrarea asupra activităţilor de bază

"Piaţa MPS  (serviciilor de management al paginilor tipărite) este o zonă IT de referinţă în care se pot realiza economii substanţiale” – precizează IDC Research.

« Înapoi