PC-urile s-au transformat în ultimii ani şi continuă să se transforme. Această transformare nu se refera doar la aşteptările noastre în termeni de performanţă, dar şi ca formă şi mod de utilizare. Dacă un segment s-a detaşat clar înspre cel mobil, rămâne ,cu siguranţă, un segment de utilizatori care are neapărat nevoie de echipamente desktop: creatorii de conţinut (programatori, designeri etc) sau utilizatorii în spaţii speciale (producţie, energie, transporturi, medical etc).
Dacă de-a lungul timpul brandul HUSKtech a reuşit să ofere sisteme de calcul customizate,care să răspundă oricărei cerinţe tehnice, la cel mai bun raport preţ/performanţă, în ultimii ani HUSKtech  aduce pe piaţă produse dedicate mediilor industriale. Astfel a aparut primul Ultra Small Form Factor PC, complet fanless, proiectat special pentru spaţiile restranse, mediile cu praf şi o utilizare intensivă.

Au fost implementate cu succes staţii de lucru rackabile, cu inălţime 4U, până la 5 porturi PCI şi 2 sau mai mulţi conectori  de tip serial RS232. Această conectivitate diversificată asigură interconectarea cu maşinile speciale de pe liniile de producţie.

Pe de altă parte, staţiile suportă procesare de ultimă generaţie Intel® Core™i3/i5/i7, memorii DDR3, unităţi de stocare SATA şi au integrate până la 2 plăci de reţea Gigabit. Se evită ,astfel ,probleme care intervin din dificultatea în a găsi componente pentru un upgrade ulterior sau post-garanţie. În plus, ciclul de viaţă al unor astfel de echipamente este unul ridicat  pentru media pieţei de IT, fiind între 5-7 ani.

Bineînteles, toate aceste noi produse păstrează cel mai bun raport preţ vs perfomanţă.
Indiferent de cerinţa clientului: formă, dimensiuni, conectivitate sau performanţe, staţiile HUSKtech se mulează perfect solicitărilor. Toate staţiile HUSKtech sunt certificate CE şi RoHS, precum şi Microsoft HCL. În plus, cel mai înalt grad de parteneriat cu Intel de tipul: Technology Provider Platinum, asigură cea mai bună compatibilitate între subansamblele sistemelor.
Experienţa de peste 20 de ani a companiei ETA2U de a furniza soluţii la cel mai înalt nivel recomandă brandul HUSKtech pentru fiabilitate şi adaptabilitate.

 « Înapoi