Despre Polipol

Grupul Polipol a fost înființat în anul 1990 la Rahden în Germania (Westfalia) fiind o companie de producție, integrată complet în comunitatea unei societăți moderne, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse inovative și de calitate superioară, având o dezvoltare plină de succes. Firma din România, SC Polipol Mobila SRL, a fost înființată în aprilie 2005, începând producția în orașul Carei, continuând extinderea prin construirea primei hale de producție în apropiere de Carei, în comuna Foieni.

Situația inițială 

Compania Polipol a identificat nevoia de a aduce îmbunătățiri asupra infrastructurii de imprimare existent și astfel a venit către ETA2U cu cererea de a efectua un audit asupra parcului existent de echipamente de tipărire. Informațiile obținute în urma auditului au fost suprapuse peste nevoile de business existente ale Polipol, iar astfel a rezultat o soluție unitară, consolidată, optimizată și auditabilă a întregii infrastructuri de imprimare, copiere și scanare.

MPS Solutions – Highlights

Evaluarea stării actuale a fost efectuată pentru a înțelege fluxul de lucru complex în cadrul organizației. Multe dintre departamente aveau cerințe pentru tipărirea și fluxurile integrate de documente care diferă de la un departament la altul.

În urma analizei detaliate, consultantul ETA2U a realizat un plan de acțiune, ai cărui pași principali au fost următorii:

  • Standardizarea tipurilor de echipamente de la un singur producător,
  • Uniformizarea tipurilor de echipamente astfel încât să se reducă numărul de consumabile utilizate,
  • Am preluat în contractul de MPS, echipamentele existente care au un cost total de întreținere scăzut,
  • Am adăugat echipamente noi, în locul celor ineficiente, cu un cost de întreținere mare,
  • Monitorizarea proactivă a întregii flote de echipamente de tipărire.

Beneficiile oferite de către ETA2U prin serviciul MPS:

  • Optimizarea flotei de echipamente;
  • Reducerea numărului de echipamente, fără a impacta ușurința în utilizare și disponibilitatea echipamentelor, rezultând omogenizarea flotei de echipamente, reducerea costurilor, îmbunătățirea satisfacției utilizatorilor finali;
  • Simplificarea procesului de achiziții prin implementarea serviciului de tipul Print2U – Managed Print Services, astfel compania Polipol în loc să folosească peste 50 de Process Ordere pe an pentru ca flota de echipamente să funcționeze, va folosi un singur PO – pentru o perioadă de 3 ani – care include toate echipamentele, aplicațiile software de monitorizare și serviciul Print2U;
  • Implementarea de workflow-uri simple și aplicații software de securitate, care închid sistemul de imprimare și ajută la creșterea productivității utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi