Despre Mercedes-Benz România

SC Mercedes-Benz România S.R.L. este o companie Daimler AG. Compania noastră este responsabilă cu activitatea de import, marketing, vânzări și servicii post-vânzare pentru mărcile: Mercedes-Benz, Smart, Fuso şi Setra, precum şi pentru coordonarea unei reţele de 36 de centre autorizate de vânzări şi service.

Provocările Mercedes Benz România

Calitatea materialelor tipărite joacă un rol important în activitatea de vânzări a Mercedes-Benz România, începând de la ofertarea potențialilor clienți prin furnizarea de propuneri personalizate de vânzări și până la tipărirea contractelor și a documentelor interne.

Majoritatea documentelor se tipăreau pe imprimante achiziționate în diverse momente de timp ce foloseau consumabile, piese de schimb și drivere de tipărire diferite, ceea ce ducea la nevoia alocării unui număr de resurse considerabil pentru asigurarea monitorizării proactive și a securității paginilor copiate / tipărite.

Astfel, ETA2U analizând provocările cu care se confruntă Mercedes-Benz România, am stabilit împreună următoarele obiective:

  • Reînnoirea întregului parc de echipamente.
  • Reducerea costurilor actuale asociate atât parcului de imprimante, cât şi celui de multifuncționale cu cel puțin 15%.
  • Eficientizarea lucrului cu echipamentele prin reducerea tipurilor de echipamente.
  • Simplificarea activitățiilor departamentului IT și Procurement prin oferirea unei soluții unitare, detaliate şi flexibile care să răspundă cerințelor exprimate în Cererea de Ofertă.
  • Un singur furnizor cu acoperire națională.
  • Acces securizat la echipamente pe baza cardului de acces în clădire.

Soluția ETA2U

  • Reducerea tipurilor de echipamente de la peste 27 de modele diferite la doar 8.
  • Toate echipamentele ofertate sunt superioare celor actuale, ca viteză (pagini per minut), eficiență energetică, funcții avansate de scanare și fax.
  • Abordarea strategică a serviciului de tipărire / copiere prin intermediul soluției print2U 4 Daimler, care propune definirea unei viziuni strategice, structurate pe mai mulți ani și cu posibilitatea de a optimiza soluția oferită în funcție de nevoile neprevăzute ale companiei, oferind astfel maximul de transparență și flexiblitate.

Modelele de echipamente folosite au fost Lexmark CX725de, CS725de, MX511de, MX611de, MS510dn, MS610dn, MS811dn și MX911de.

Rezultat

Datorită TCO-ului scăzut și fiabilității deosebite a multifuncționalelor Lexmark, costurile de imprimare sunt mai mici decât au fost înainte, iar costurile de suport au fost reduse. “Prin identificarea mixului de echipamente potrivit nevoilor noastre, folosind tonere de mare capacitate și implementând măsuri de reducere a paginilor tipărite, am vizat reducerea cu 15% a costurilor cu documentele tipărite și copiate. Astfel, pe lângă economiile previzionate, un beneficiu clar pentru organizație este și asigurarea transparenței cheltuielilor viitoare. Dispozitivele Lexmark sunt foarte fiabile, mulțumiri întregii echipe care a asigurat implementarea! – Răzvan Stefanescu, Service Manager - Mercedes România”

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi