DESPRE INTESA:

Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume, recunoscut pentru stabilitatea și soliditatea sa la nivel global. Intesa Sanpaolo este lider pe piața bancară italiană și are o prezență semnificativă atât în Centrul și Estul Europei, cât și în zona Africii de Nord deservind peste 7,9 milioane de clienți ai băncilor subsidiare ce operează în 12 țări.

În sediul principal din Arad, împărțit pe mai multe etaje, cu echipamente în fiecare birou, Intesa Sanpaolo Bank a făcut eforturi să țină evidența cheltuielilor aferente parcului de echipamente de tipărire.

Mai exact, nu aveau o modalitate precisă de a-și controla modul de utilizare al echipamentelor și de cele mai multe ori, aveau și timpi de nefuncționare care făceau să crească costurile de tipărire.

Astfel, Intesa Sanpaolo Bank a cerut companiei ETA2U, realizarea unui audit care să ofere o analiză a costurilor curente asociate documentelor tipărite și compilate. Analiza constantă în identificarea fiecărui echipament, colectarea contoarelor de început și sfârșit, analizarea acestor date și determinarea costului curent și eventualele costuri suplimentare viitoare.

Această analiză a motivat Intesa Sanpaolo Bank să ia măsuri și astfel am instalat o soluție completă de Total Print Management care a inclus redistribuirea echipamentelor existente și actualizarea echipamentelor multifuncționale astfel încât să satisfacă nevoile fiecărui departament.

REZULTATE

Controlul costurilor de tipărire și creșterea eficienței– În prezent, Intesa Sanpaolo Bank își poate controla și gestiona costul fiecărui echipament de tipărire. Și ca parte a unei soluții de TPM centralizată, aceștia pot să auditeze costurile pe departamente, locații sau utilizatori, folosind aplicația OPtimiDoc ca și soluție de Print Job Accounting.

· Această soluție le permite utilizatorilor să imprime într-o coadă de imprimare partajată, să deruleze și să elibereze lucrarea de imprimare de la orice echipament de tipărire activat. Acest lucru asigură faptul că imprimarea este confidențială pentru utilizator și reduce deșeurile tipărite, din documentele rămase neridicate la imprimantă. Dacă o imprimantă nu funcționează, utilizatorii își pot elibera lucrările de imprimare de la următoarea imprimantă disponibilă, fără a întrerupe productivitatea.

· Prin reducerea deșeurilor și oferind utilizatorilor un mediu de imprimare sigur și flexibil, urmărirea imprimării îi permite băncii Intesa San Paolo Bank să reducă semnificativ costurile, să protejeze datele și să sporească productivitatea forței de muncă.

Creșterea satisfacției clienților – Folosind echipamentele XEROX cu noua tehnologie Versalink, Intesa Sanpaolo bank poate acum să-și servească și mai eficient clienții, având la îndemâna:

· Funcții avansate de scanare care permit previzualizarea documentelor scanate și a faxurilor chiar pe interfața touchscreen de tip tabletă a echipamentelor. De asemenea, documentele scanate pot fi căutate cu capabilități OCR încorporate.

· Conectivitate ridicată – toate dispozitivele VersaLink pot fi conectate prin cablu, fără fir sau de pe dispozitivul mobil. Se pot accesa toate serviciile cloud – Dropbox ™, Google Drive ™, OneDrive® prin intermediul interfeței touchscreen a dispozitivelor de tipărire.

„Soluția recomandată de total Print management (TPM) oferită de ETA2U a ajutat Intesa San Paolo Bank să identifice, să controleze și să gestioneze costul de tipărire pentru fiecare echipament. După evaluarea inițială a rezultatelor, redistribuirea hardware și modernizarea echipamentelor, a contribuit la controlul costurilor de imprimare.” Gabriel Faur – It Manager Intesa San Paolo Bank.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi