Orice activitate, indiferent de natură economică și gradul de inovație, nu se poate dezvolta peste un anumit nivel fără susținerea și optimizarea tehnologiei. Un important client din portofoliul ETA2U, unul dintre principalii jucători în automatizarea industrială de pe piața internațională – a acceptat  această realitate și a acționat în acest sens, apelând la specialiștii ETA2U.

Comau este o companie integrată specializată în automatizarea industrială, cu o rețea internațională de 35 de centre operaționale, 15 fabrici de producție și 5 centre de inovare din întreaga lume. Compania oferă soluții complete și cuprinzătoare, servicii, produse și tehnologii pentru a satisface nevoile specifice de producție pentru industrii, de la industria automobilelor, feroviare și industriale grele la energia regenerabilă și industria generală.

Soluții implementate cu succes

Prima colaborare cu clientul nostru am avut-o acum 10 ani, prin vânzarea punctuală a unui singur echipament A3 monocrom în locația din Oradea. Pașii următori au fost adăugarea treptată a câte unui echipament, ajungând astfel la un mix de modele, având diferite provocări.

Anul acesta, datorită profesionalismului de care au dat dovată colegii mei, în acești 10 ani de colaborare,  dar și datorită echipamentelor performante, clientul a decis continuarea relației cu echipa ETA2U pentru încă cel puțin 3 ani, acoperind cele 2 locații din România, Oradea și Craiova”, a precizat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Soluția actuală are la bază un pachet de echipamente format din noile modele performante Xerox Altalink și Versalink: de la 25 de pagini pe minut până la 35 de pagini pe minut, precum și echipamentele large format HP. Toată flota este monitorizată proactiv, folosind data collectorul instalat în site-ul clientului Xerox Device Agent, iar informațiile generate sunt urmărite în platformă Xerox Fleet Management Portal. Cu ajutorul acestei aplicații se urmăresc:

  • Problemele tehnice apărute/ mesaje de eroare.
  • Alerte consumabile – dacă acestea au coborât sub pragul definit anterior.
  • Modul de utilizare al echipamentelor prin generarea de raporte care conțin numărul de pagini tipărit.
  • Livrarea proactivă a consumabilelor se realizează prin generarea automată a unor tichete de livrare. Aceste consumabile sunt ulterior preluate, asigurând astfel și garanția reciclării deșeurilor rezultate în urma procesului de tipărire.

Cu bucurie confirmăm faptul că, compania se bucură în prezent de creşterea productivităţii în ceea ce priveşte activitatea de imprimare, scanare și fluxuri de documente, de reducerea costurilor şi de îmbunătăţirea satisfacţiei utilizatorilor finali.

În toată această perioadă, ETA2U a fost alături de noi, indiferent de provocările pe care le-am avut și a știut să ne recomande cele mai bune servicii și produse. Răspunsul prompt și profesionist pe care ni l-a oferit de fiecare dată ne-a ajutat să fim mai aproape de nevoile de business ale companiei” Marin Bălăian – ICT Manager Comau România.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi