Situația inițială

Prima colaborare cu firma Fornetti am avut-o încă din anul 2005, când am prestat servicii de întreținere și reparații pentru parcul de echipamente de tipărire și copiere existent. Parcul era unul inactual, în care nu exista un sistem de control al paginilor tipărite, al intervențiilor de service și al necesarului de consumabile. Anul acesta, 2017, am înlocuit acest parc cu unul nou și performant, care a oferit un plus de productivitate utilizatorilor. Astfel, au fost eliminate comenzile manuale de consumabile și de service, totodată a fost implementat un software, care permite cunoașterea în timp real a stării fiecărui echipament de printing.

Soluția

Soluția noastră a constat în implementarea unei noi flote de echipamente HP, din gama Enterprise, care a adus clientului o economisire de 21%, dar și o serie de beneficii:

– Posibilitatea de a scana documente faţă-verso printr-o singură trecere, cu viteze de scanare foarte mari. Tehnologia HP EveryPage le permite angajaţilor să scaneze fără griji, să detecteze imediat erorile potenţiale sau paginile lipsă şi să economisească timp cu caracteristicile de flux de lucru avansat cu Flow MFP M527.

– Reduceri importante ale consumului de energie  prin tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care pornește imprimanta când este nevoie de ea și o oprește când nu e necesară utilizarea ei.

– Economisirea  hârtiei prin  utilizarea imprimării automate față-verso și imprimării PIN.

– Caracteristicile încorporate detectează ameninţările de securitate şi protejează echipamentul multifuncțional de la pornire până la oprire.

– Posibilitatea imprimării Wireless direct de la dispozitivele mobile, cu criptare pe 128 biţi, nefiind nevoie de reţea.

Rezultatele implementărilor

Compania client, activă în industria alimentară, se bucură în prezent de creşterea productivităţii în ceea ce priveşte activitatea de imprimare, scanare și fluxuri de documente, de reducerea costurilor şi de îmbunătăţirea satisfacţiei utilizatorilor finali. Serviciile oferite de ETA2U asigură monitorizarea 24×7 parcului de echipamente. În noul context, sunt trimise automat comenzile de consumabile şi sesizările de service, fapt ce are ca rezultat economii semnificative de timp, în consecință eficientizarea proceselor. La fel de important, personalul tehnic certificat intervine proactiv  anticipând nevoile clientului.

Fornetti este unul dintre cele mai extinse lanțuri de patiserii din România, cu peste 800 de magazine în 230 de orașe și prezent în peste 20 de țări, de la Suedia la Kuweit.

Pentru mai multe detalii despre acestă soluţie îl puteţi contacta pe colegul nostru Gabriel Manga – Manager Image&Print ETA2U; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

« Înapoi