Acum te poți programa pentru un audit GRATUIT!

La ETA2U toamna se numără realizările! Colegii noștri de la Divizia IMAGE&PRINT din cadrul ETA2U au auditat în acest an peste 100 de clienți, cărora le-au venit în ajutor cu  propuneri istețe de eficientizare a funcționalității parcului de printing.

„Pentru auditul parcului de printing al companiei noastre am ales să colaborăm cu ETA2U, datorită profesionalismului echipei și bazându-ne pe experienţele pozitive avute în proiectele anterioare. ETA2U ne-a respectat exigențele, iar evaluarea benefiiciilor  rezultate după audit ne-a răsplătit încrederea” a declarat domnul Mihai Floarea, IT Team Leader în cadrul Autoliv România.

Volumul anual de tipărituri al acestor clienți se ridică cumulat la peste 300.000.000 de pagini, ceea ce poate însemna, evaluând în altă manieră, că paginile puse una peste alta ar depăși de 4 ori înălțimea Everestului.
După cum stiți, procesul de auditare a unui parc de printing este unul complex. Date fiind beneficiile principale rezultate în urma unui audit profesionist, precum: găsirea soluțiilor de eficientizare a productivității activității de printing și identificarea unor modalități de control și reducere a costurilor, reamintim  etapele principale ale unui audit:

  1. evaluarea spaţiului actual de producţie a documentelor;
  2. designul unei strategii de integrare a documentelor;
  3. implementarea soluţiei;
  4. măsurarea rezultatelor şi managementul proiectului în desfăşurare.

Satisfacția și aprecierile primite din partea clienților care își desfașoară activitatea în domeniile automotive, producție, distribuție, farmaceutic, etc. ne onorează și ne recomandă.
Tu, dragă client ETA2U, te poți relaxa! Ai 10 zile în care te poți înscrie pentru un audit gratuit. Apoi, da, te poți pregăti de sărbători.

Pentru detalii referitoare la posibilitatea programării unui audit vă rugăm să-i contactați pe colegii noștri la adresa de emai: Image&Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..