Ingeniozitate, viziune şi calitate.

Rus Savitar şi-a început activitatea în anul 1994 ca retailer de mobilă, între timp devenind unul dintre cei mai mari producători şi dealeri de mobilier şi tapiţerie din România. În momentul de faţă, compania este ca mărime al doilea producător de mobilier din pal din România, Casa Rusu reprezentând divizia de retail.

Situaţie concretă, alegerea soluţiei, stabilirea obiectivelor.

Din dorinţa identificării unor metode de operare mai eficiente prin reducerea consumului de curent şi reducerea deşeurilor, compania Rus Savitar a decis să achiziționeze o soluție care să eficientizeze modul de tipărire în cele peste 22 de magazine Casa Rusu precum şi în zona de birouri HQ. După evaluarea atentă a opțiunilor disponibile, echipa de management a companiei Rus Savitar a decis în favoarea tehnologiei ink oferită de EPSON.

Totodată, alegerea Rus Savitar a însemnat iniţierea colaborării cu echipa ETA2U, ale cărei competenţe şi rezultate în urma soluţiilor implementate îi recomandă cu succes în domeniul soluţiilor de printing.

Soluția ETA2U

Servicii de tipul print2U - Managed Print Solution

A gândi şi a acţiona într-un mod sustenabil este absolut necesar. Sustenabilitatea reprezintă corectitudinea faţă de generaţiile viitoare” a afirmat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Provocările întâmpinate la Rus Savitar:

  • Dimensionarea corectă a nevoilor curente dar mai ales viitoare, referitoare la echipamentele de tipărire.
  • Instruirea utilizatorilor pentru utilizarea noilor tehnologii.
  • Interconectarea - soluție locală de monitorizare cu aplicația aflată în HQ.

Mod abordare:

Specialiştii ETA2U au implementat un parc nou de echipamente EPSON WorkForce-R5690DWF şi Epson L565, păstrând o parte din parcul existent - integrat în noua soluţie. Astfel, toate echipamentele, atât cele noi cât şi cele preluate, au beneficiat de acelaşi nivel de servicii, iar utilizatorii se pot bucura de un mediu de tipărire fără bătăi de cap și o experiență plăcută în utilizarea echipamentelor de tipărire și scanare.

 

Rezultatele implementării noii soluţii:

  1. Tipărirea la distanță este simplă și lipsită de greutăți. Utilizatorii pot distribui documentele date la imprimare în orice locație, într-un timp foarte scurt.
  2. Livrarea consumabilelor se realizează automat, fără intervenția unui utilizator. Consumabilele pentru echipamentele EPSON WorkForce-R5690DWF sunt dimensionate să poată imprima 75000 pagini, fără a înlocui cerneala.
  3. Soluția implementată este gestionată centralizat din HQ şi este monitorizată cu Epson Device Admin.
  4. Reducerea consumului de curent (în comparație cu imprimantele laser color), actual se folosește cu până la 80% mai puțin curent iar numărul de deşeuri rezultate a fost redus cu 99%.

Aprecierea beneficiarului:

Potrivit D-lui Alexandru Abunei, IT Manager Rus Savitar: “am dorit să utilizăm modalități de lucru inovative, în consecinţă am ales un partener care să ne ofere acele soluții tehnologice care răspund cel mai bine nevoilor noastre. ETA2U și-a alocat timp pentru a înţelege nevoile noastre unice și viziunea companiei noastre ca un întreg, astfel consultanța oferită de ei ne-a ajutat să identificăm zonele în care tehnologia ar putea să ne ajute să lucrăm mai eficient".


Dl. Alexandru Abunei a mai completat: ”Imprimantele din magazinele Casa Rusu s-au dovedit extrem de fiabile. Epson imprimă, imprimă și iar imprimă - ele pur și simplu fac ceea ce se așteaptă de la ele. Pentru că de multe ori lucrăm cu calităţi diferite de hârtie, imprimantele cu laser vechi au fost predispuse la blocaje de hârtie și alte defecte. Acest fapt a  fost întotdeauna extrem de neplăcut, deoarece clienții au fost aproape întotdeauna afectaţi, în timp ce așteptau pentru o factură sau deviz".

Totodată, în magazinele Casa Rusu realizăm modele 3D a mobilierului pe care îl propunem clienţilor noştri, iar imprimarea color ne ajută să prezentăm într-un mod profesionist mobilierul pe care îl doreşte clientul.

Soluţia ETA2U a avut în vedere toate aceste aspecte importante ale activităţii Rus Savitar și a rezolvat cu succes provocările şi dificultăţile, reuşind o transformare benefică a situaţiei parcului de printing, prin valorificarea resurselor existente şi eficientizarea activităţii, punând la dispoziţia Rus Savitar un nou mod de a lucra: simplu, rapid, accesibil, la standarde tehnologice actuale.

 

Despre Rus Savitar

Datorită tehnologiei avansate de care dispun și a unei echipe de peste 1.300 de oameni, Rus Savitar a ajuns la  o capacitate de producție de două milioane de metri pătrați de PAL, din total de șase milioane de metri pătrați disponibili la nivel național, acest lucru situând compania pe locul 1 în țară cu o cotă de piață de 33%. Capacitatea de producție a fabricii a ajuns astăzi la 30.000 de garnituri de mobilier din PAL/lună și 5.000 seturi de mobilier tapițat/lună.
Linia de producție a fost modernizată în timp, fapt ce a dus la dezvoltarea colecțiilor numeroase de mobilier. Inovația momentului este tehnologia revoluționară de print digital, care presupune imprimarea oricărei poze, indiferent de dimensiune, pe suprafața piesei de mobilier dorite, încurajând realizarea mobilierului ingenios și a decorurilor ieșite din tipare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

« Înapoi