Eberspächer, una din cele mai importante companii de nișă la nivel european, un partener competent al industriei constructoare de vehicule în domeniul electronicii pentru vehicule şi în conectarea în reţea cu magistrale informatice pentru vehicul – se distinge prin abordarea personalizată a proiectelor și prin așezarea inovației și tehnologiei de top la baza relațiilor cu clienții.

Studiu de caz

Obiectiv:

Pentru a îndeplini obiectivele de creștere, compania Eberspaecher Exhaust Technology Romania a avut nevoie de implementarea unei soluții de tipărire în conformitate cu direcțiile strategice ale companiei: inovație, eficiența costurilor, sustenabilitate  cât și dezvoltare.

„A gândi şi a acţiona într-un mod sustenabil este absolut necesar. Sustenabilitatea reprezintă corectitudinea faţă de generaţiile viitoare” a afirmat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Provocări:

  • Dimensionarea corectă a nevoilor curente dar mai ales viitoare, referitoare la echipamentele de tipărire și scanare. Realizarea unei soluții tinând cont de restricțiile majore de securitate legată de documentele tipărite.
  • Interconectarea ca soluție locală de monitorizare cu aplicația aflată în HQ.

Mod abordare:

Am implementat un parc nou de echipamente CANON Image Runner C5235i Advanced și o infrastructură de print centralizat Uniflow, oferind astfel angajațiilor Eberspaecher Exhaust Technology Romania un mediu de tipărire fără bătăi de cap și o experiență plăcută în utilizarea echipamentelor de tipărire și scanare.

Soluția ETA2U

Servicii de tipul print2U – Managed Print Solution.

Rezultate:

  1. Tipărirea la distanță este simplă și lipsită de greutăți. Utilizatorii pot distribui documentele date la imprimare în orice locatie, într-un timp foarte scurt.
  2. Livrarea consumabilelor se realiazeză automat, fără intervenția unui utilizator.
  3. Soluția implementată este gestionată centralizat din HQ
  4. Respectarea standardelor în vigoare, referitoare la protecția documentelor.

Un mod eficient de a lucra

Potrivit lui Ionuț Postolache – IT MANAGER Eberspaecher Exhaust Technology Romania – s-a dorit să fie utilizate modalități de lucru inteligente, iar pentru asta a fost nevoie de un partener de afaceri care să ofere acele soluții tehnologice care răspund cel mai bine nevoilor. “ETA2U și-a alocat timp pentru a întelege nevoile noastre unice și viziunea companiei noastre ca un întreg, astfel încât consultanța oferită ne-a ajutat să identificăm zonele în care tehnologia ar putea să ne ajute să lucrăm mai eficient”, a declarat Ionuț Postolache.

IT Manager Ionuț Postolache conchide: “Succesul nostru a fost construit pe abordarea inovativă a tehnologiei. Fiecare decizie și soluție ne-a ajutat să îmbunătățim produsele și serviciile pe care le oferim clientiilor nostri. ETA2U ne-a ajutat să realizăm un mediu de birou funcțional 100%  care ne permite să ne concentram asupra activitățiilor noastre principale și să lăsăm serviciile de print pe mâna specialiștilor.”

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..