ADISS SA este o companie de lângă Baia Mare care se ocupă cu tratarea apelor uzate orășenești și industriale. Activitatea de zi cu zi impune o cantitate semnificativă de materiale tipărite. Reducerea costurilor legate de activitatea de printare și copiere este un obiectiv important pentru ADISS SA.
ADISS SA a ales ETA2U pentru a optimiza mediul de tipărire și copiere complex, cu soluții Total Print Management și Job Accounting. Alegerea a fost facută datorită expertizei dovedite de ETA2U în cazuri similare și datorită bunei colaborări existente în domeniul IT între cele două companii.
ADISS SA și-a propus ca obiectiv să  dezvolte o soluție de printare, care să simplifice mediul de tipărire și copiere complex și să rezolve problemele de tipărire  pentru angajați.

Situația inițială:

  • 4 brand-uri diferite în parcul de echipamente: Hewlett Packard, Canon, Lexmark, Toshiba
  • Echipamente local instalate

Soluția propusă de ETA2U:
„Total Print Management” realizează unificarea și consolidarea parcului de tipărire, astfel:

  • au fost păstrate în companie echipamentele performante existente
  • au fost înlocuite echipamentele vechi neperformante cu echipamente noi, robuste, cu costuri mici de întreținere

Situația actuală:

  • 2 branduri diferite în parc: Xerox și HP
  • Echipamente departamentale
  • Toate echipamentele sunt acoperite de un singur contract de tip „pay per print” cu asistență de tip “remote” și asistență la sediul firmei
  • Soluția include monitorizarea nivelului de consumabile și a activitaților de service pentru întregul parc de echipamente de printare și copiere.

Pentru a controla accesul utilizatorilor la echipamentele de printare, s-a implementat o soluție de Job Accounting. Acum ADISS SA  își poate monitoriza și obține rapoarte centralizate asupra  numărului de pagini tipărite sau copiate de utilizatori sau/și centru de cost.

Soluția de Job Accounting permite și stabilirea unor politici de tipărire la nivel de utilizator: print only black&white, print duplex.

Gabriel Manga , Directorul Diviziei „Image&Print” în cadrul ETA2U precizează:
„Modernizarea activității de printare la ADISS SA a asigurat și creșterea nivelului de securitate și confidențialitate a documentelor tipărite prin atribuirea unui cod pin/card acces fiecărui angajat. S-a simplificat mediul IT în companie, inclusiv prin reducerea numarului de drivere. Dar principalul beneficiu adus companiei ADISS SA, prin noua strategie de printing, este optimizarea investiției și reducerea costurilor de printare și copiere. Estimăm o economie de cca. 20% față de situația anterioară realizării acestui proiect.”

Directorul Tehnic – Dl. Alexandru Cernucan de la ADISS SA spune:
“Am apelat la  ETA2U bazându-ne pe buna colaborare pe care am avut-o mai bine de 3 ani. S-a primit suport în a organiza modul de realizare a printării  în companie, astfel încât să renunțăm la imprimantele locale și să folosim echipamente de printare departamentală. Soluția de monitorizare și control a paginilor tipărite și copiate oferită de ETA2U a fost implementată cu succes. Toate aceste măsuri  au făcut ca procesul de printare să devină mult mai eficient și s-a eliminat - din partea firmei noastre - activitatea de menținere în funcțiune a parcului de echipamente. Efortul companiei noastre rămâne concentrat pe principala activitate: crearea de tehnologii moderne și producția de echipamente și stații de epurare și tratare a apei. ETA2U dovedește profesionalism în asigurarea capacității de printare în cadrul ADISS SA.”

« Înapoi