Orice activitate, indiferent de natură economică și gradul de inovație, nu se poate dezvolta peste un anumit nivel fără susținerea și optimizarea tehnologiei. Un important client din portofoliul ETA2U, unul dintre principalii jucători în marketing online de pe piață – au acceptat  această realitate și după o selectie severă în acest sens, a apelat la specialiştii ETA2U.

“Prima colaborare cu clientul nostru am avut-o în anul 2011, moment în care am preluat parcul de echipamente de tipărire și copiere existent. Acest parc era unul învechit, nu exista un sistem de control al paginilor tipărite, al intervențiilor de service și a necesarului de consumabile.

În anul 2012 am înlocuit acest parc cu unul nou și performant – care a oferit un plus de productivitate utilizatoriilor prin faptul ca am eliminat comenziile manulale  atât de consumabile,  cât și de service. Mai mult, știm în orice moment care este situația fiecărui echipament din parc.

Anul acesta, datorită profesionalismului de care au dat dovată colegii mei în cei 4 ani de colaborare dar și datorită echipamentelor HP performante, clientul a decis continuarea relației cu echipa ETA2U pentru încă cel puțin 3 ani”, a precizat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Noua flotă de echipamente HP, recent instalată, HP LaserJet Enterprise MFP M527dn au adus clientului un saving de 21% dar și o serie de beneficii oferite de platoformă Enterprise a echipamentelor HP:

  • Posibilitatea de a scana documente faţă-verso printr-o singură trecere, cu viteze de scanare foarte mari. HP EveryPage le permite angajaţilor să scaneze fără griji, să detecteze imediat erorile potenţiale sau paginile lipsă şi să economisească timp cu caracteristicile de flux de lucru avansat cu Flow MFP M527;
  • Acest multifuncțional este lider de clasă la eficienţa energetică – datorită inovaţiei în design şi în tehnologia pentru toner;
  • Caracteristicile încorporate detectează ameninţările de securitate şi protejează echipamentul multifuncțional de la pornire până la oprire;
  • Imprimarea Wireless Direct de la dispozitivele mobile, cu criptare pe 128 biţi, nefiind nevoie de reţea;
  • Posibilitatea de a adăuga opţiunea de a imprima prin atingerea dispozitivului mobil cu tehnologie NFC de această imprimantă – nu este nevoie de reţea.

Cu bucurie confirmăm faptul că, compania se bucură în prezent de creşterea productivităţii în ceea ce priveşte activitatea de imprimare, scanare și fluxuri de documente, de reducerea costurilor şi de îmbunătăţirea satisfacţiei utilizatorilor finali.

Serviciile oferite de ETA2U, asigură monitorizarea 24×7 a parcului de echipamente, trimite automat comenzile de consumabile şi sesizările de service, eliminând astfel timpii de nefuncţionare, iar personalul tehnic certificat răspunde proactive la cerereile clientului.