Orice activitate, indiferent de natura economică și gradul de inovație, nu se poate dezvolta peste un anumit nivel fără susținerea și optimizarea tehnologiei. Un important client din portofoliul ETA2U, unul dintre producătorii de top la nivel global de componente auto, a înțeles această realitate și după o selecție exigentă de oferte, a apelat la specialiştii ETA2U.

Soluția inițială
“Când am început colaborarea cu clientul nostru, acesta întâmpina o serie de probleme privind buna gestionare a documentelor tiparite. Greutăţile erau legate de managementul flotei din cauza lipsei unui acord unitar privind service-ul echipamentelor existente. În plus, productivitatea avea de suferit din cauza flotei învechite şi a modului reactiv de a face comenzi pentru consumabile. Provocările clientului au fost date de – costurile mari de întreținere echipamente ale unor producători diferiți și din generații diferite, timp ridicat de remediere a defecțiunilor, lipsa unui raport legat de volum de imprimare” a precizat Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U.

Compania a apelat la specialiştii ETA2U, unul dintre partenerii strategici Xerox în cadrul programului XPPS (Xerox® Partner Print Services) şi a decis implementarea unei serii de schimbări. “Compania îşi dorea o infuzie de tehnologie care să răspundă nevoilor actuale de business, dar şi să poată elimina timpii de nefuncţionare a echipamentelor din zona de producţie”, a spus Florin Sudor, Xerox Partner Print Services Manager, Xerox România. “În plus, se urmărea să aibă acces, în timp real, la informaţiile legate de flota de echipamente şi să poată monitoriza, în permanenţă, activitatea de imprimare.”

Astfel, drept rezultat - flota existentă din cadrul companiei a fost înlocuită cu peste 100 de echipamente Xerox de ultimă tehnologie. Pentru imprimarea în mediul de producție a fost ales Xerox Phaser 4622, o imprimantă care ne oferă viteză, flexibilitatea și cel mai competitive cost per pagină, fără a face rabat de la calitatea imprimării.

Totodată, inginerii ETA2U au ales pentru mediul de birou echipamente Xerox care să răspundă nevoilor de business curente și care prin exploatarea lor să ofere o reducere de costuri.

Rezultate
Ca urmare a soluției implementate de ETA2U în parteneriat cu XEROX - compania se bucură în prezent de creşterea productivităţii în ceea ce priveşte activitatea de imprimare, de reducerea costurilor şi de îmbunătăţirea satisfacţiei utilizatorilor finali, datorită implementării soluţiilor personalizate de management şi gestionare a flotelor de echipamente. Totodată, compania a fost înscrisă în programul Xerox Device Agent, un program software care monitorizează 24x24x7 flota de echipamente, trimite automat comenzile de consumabile şi sesizările de service, eliminând astfel timpii de nefuncţionare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să îl contactați pe colegul nostru – Gabriel Manga, Business Unit Manager Image&Print, ETA2U, la adresa:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.